úterý 10. dubna 2018

Sekáček na zeleninu

Sekáček na zeleninu

Příprava jídla Vám zabere mnohem méně času. Už žádné slzy při krájení cibule. Břit je vyroben z pevné. Nejlepší kvalitu za nejlepší cenu máte na dosah!


Nakrájejte zeleninu snadno a rychle bez zbytečného nádobí. S tímto praktickým kráječem na zeleninu se stane krájení zábavou. Kráječ na zeleninu je vynikající pro snadné, rychlé a bezpečné krájení zeleniny nadrobno. Díky krájecím břitům uvnitř nádoby se nemusíte bát poranění. Vyrobeno z odolného plastu.


Ruční sekačka je zařízení, které je nezbytné v každé kuchyni a na místech, kde máme omezený přístup k elektřině, např. Inovativní a zároveň jednoduchý pohon umožňuje rychle sekat zeleninu , ovoce, sušené ovoce a byliny. Drtič pracuje rychlým tahem provázku, díky. Elektrický sekáček LINEO - WMF (LINEO kuchyňský elektrický sekáček - WMF) Elektrický sekáček na zeleninu , ořechy nebo sýr. Odnímatelná sekací čepel.


Některé modely jsou vybaveny i praktickým kotoučem na šlehání, který vám usnadní šlehání smetany či vaječných bílků. Tělo sekáčků i drtičů ledu bývá plastové. Jejich nože se vyrábí z vysoce kvalitní nerezové oceli. Ruční sekáček na zeleninu , se kterým je sekání a krájení rychlé a pohodlné!


Po stisku vrchní části se břity uvnitř začnou otáčet a sekat zeleninu. Uživatelsky přívětivé a snadno čistitelné provedení. Tímto ručním sekáčkem můžete snadno a rychle rozsekat na malé kousky ovoce, zeleninu , oříšky nebo i maso.


Ingredience stačí vložit do misky, kterou uzavřete. Poté stačí táhnout za provázek s rukojetí, který roztočí břitvy na spodní straně. Při mytí si dávejte pozor na ostré břity, aby nedošlo k poranění. Barvu v současné době nelze zvolit, je zasílána. Ideální pomocník do Vaší kuchyně.


Zeleninu umístíte do mističky a kličkou párkrát otočíte. Ostré nože rozsekají cibuli, česnek, okurky, rajčata a další měkkou zeleninu bez sebemenších problémů. Nepotřebujete žádné baterie ani elektrickou zásuvku. Nemecké kvalitní kované sekáčky. Pro lepší přehled a snadnou orientaci jsme pro Vás rozdělili nože F. Dick a Zwilling do kategorií dle vlastností a použití.


Sekáček na zeleninu

Sekáček tak můžete využít úplně kdekoliv. Sekáčky - klasický sekáček je ideálním pomocníkem pro porcování masa a zeleniny. Nože z nerezové oceli vám zaručí vysoký výkon a spolehlivé výsledky. Potraviny nejprve rozkrájíte na menší kost. Stiskněte vrchní část a břity uvnitř se začnou automaticky otáčet a sekat zeleninu.


Materiál: plast a nerezové ostří.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky