pátek 13. dubna 2018

Stroj na výrobu ledové tříště

Na všechny naše stroje na zmrzlinu a stroje na výrobu ledové tříště se vztahuje záruka. V případě poruchy disponujeme náhradními stroji, které Vám zdarma přivezeme a na dobu nezbytnou zapůjčíme. Naše zmrzlinové stroje a tříšťovače lze pořídit i na splátky. Vybíráte stroj na výrobu točené zmrzliny nebo ledové tříště a nevíte, který zvolit? Využijte naše bohaté zkušenosti a kontaktujte nás!


Rádi vám poradíme s výběrem toho správného vybavení přesně pro vaše potřeby a zařídíme vše potřebné. Nabízíme stroj na výrobu ledové tříště COFRIMELL 2x10L stroj sloužil pouze jako předváděcí model stav jako nový Made in Italy informace na tel. Celý výrobník ledové tříště je snadno rozebíratelný kvůli mytí, zásobník je od elektronické části nicméně bezpečně oddělen a nehrozí tak zatékání tříště. Stroj na ledovou tříšť umí i více.


To ale zdaleka není všechno. Stroje na ledovou tříšť dokáží vyrábět i jiné dobroty – ledovou kávu, juice a. Dobrý den, nabízíme k pronájmu profesionální i poloprofesionální stroje na výrobu točené zmrzliny a výrobníky ledové tříště. Půjčujeme i na jednorázové akce, včetně zmrlinovych smesy, kornoutků, dopravy a zaučení. Stroje lze zakoupit, pronajmout či si koupit na splátky.


Nabízíme kvalitní zmrzlinové stroje k výrobě točené zmrzliny a stroje na výrobu ledové tříště za výhodné ceny. Ročně pronajmeme cca 2zmrzlinových strojů a na naše zmrzlinové stroje máme ty. Kelímek na výrobu lahodné domácí ledové tříště. Ledovou tříšť můžete vyrábět téměř z čehokoliv - z džusů, limonády, o. Výrobník ledové tříště Ledová tříšť osvěží nejen v letních horkých dnech. Jak vybrat stroj na ledovou tříšť.


Stroje můžete využít nejen na výrobu tříště , ale taky na chlazené nápoje a výobníky SP a Sorby Dream na hustší krémy. Přečtěte si stručný text jak výrobníky fungují a jak se dělá ledová tříšť. Pro lepší orientaci si pročtěte následující popis jednotlivých variant. Stroje I-PRO patří do vyšší úrovně kategorie výrobníků ledové tříště. Výsledný produkt vyrábí rychleji, levněji a kvalitněji než běžné stroje na trhu.


Tento stroj na výrobu ledové tříště má dva zásobníky. Každý z nich disponuje samostatným pohonem, proto můžete připravovat různé druhy nápojů s různými konzistencemi současně. Smíchejte například dva různé druhy sirupu a vytvořte si vlastní ledovou tříšť! Kreativitě se meze nekladou! Jedná se o jeden z nejpoužívanějších stroju na ledovou tříšť v ČR.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Regulace velikosti kloboučků pomocí knoflíků na předním panelu. Výrobníky a stroje pro výrobu ledu a ledové tříště Řadit. Výroba ledu je řízena elektronickým časovačem. Dvojitý systém rozmrazování.


V naší nabídce naleznete profesionální zmrzlinové stroje a stroje italské na výrobu ledové tříště vhodné do restaurací, kaváren, koupališť atd. K prodeji nabízíme modely o výkonu 2. K W vzduchem chlazené Arktik Arktik Plus s atmosférickým nášlehem a Arktik Exlusive s nášlehovými čerpadly. Záruční doba stroje na výrobu ledové tříště je měsíců. Vzhled stroje se může lišit od fotografie. Ceny jsou uvedeny bez DPH.


Zmrzlinové stroje - prodej, pronájem a servis zmrzlinových strojů. Prodej zmrzlinových strojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky