úterý 24. dubna 2018

Lednicka na vino

Zaměřte se také na materiál polic uvnitř vinotéky. Lahve vína se do vinotéky ukládají ve vodorovné poloze. Police mohou být vyrobeny z kovu, což je finančně dostupnější řešení, nebo také z elegantního dřeva, které navíc dokáže udržet optimální vlhkost. Její hlavní výhodou je překvapivě nízká spotřeba.


Německé kompresory z řady US se vyznačují tichým chodem a nesrovnatelně nižší cenou.

Domácí vinotéky a lednice na víno. Prodáváme pouze vinotéky TOP výrobců. Všechno zboží z výhradní distribuce a skladem! Nemusíte být someliérem na to, abyste si mohli vychutnávat svěží a chutné dobré skladované víno. Vinařským sklepem sice disponuje málokdo, ale výborným náhradním řešením je domácí vinotéka, známá také jako lednička na víno.


Díky vinotéce dokážete uchovat víno v perfektní kvalitě. Ledničky na víno Humibox. Zákazníky prověřená společnost Humibox je skutečným specialistou na skladování vín.

V naší nabídce produktů této značky nesmí chybět temperované a klimatizované modely, které umožní ideální zrání vašeho vína. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Chladnička na víno – materiál políc je veľmi dôležitý. Fľaše vína sa do vinotéky ukladajú vo vodorovnej polohe. Police môžu byť vyrobené z kovu, čo je finančne dostupnejšie riešenie, alebo tiež z elegantného dreva, ktoré navyše dokáže udržať optimálnu vlhkosť.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Během degustace je návštěvníkům k dispozici sommelier, který podává na požádání informace o víně a jednotlivých vinařstvích. Doba trvání programu je minut.


Programy degustace vybraných vzorků řízené sommelierem. Valtického Podzemí Valtické Podzemí, Vinařská č. I přes velký výkon si tato chladnička Humibox vydává stejný hluk, jako její nejmenší sestřičky na lahví. Nechybí jí přehledný vnitřní LED displej ani elegantní černostříbrný design.


Vybírejte z 1inzerátů.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Vinotéka na lahví Vašeho oblíbeného vína s dřevěnými. Jenozónové vinotéky (V celej chladničke na vino je možné nastaviť iba jednu teplotu.).


Viaczónové vinotéky (Najčastejšie dvojzónové chladničky na víno - majú oddelený chladiaci priestor a je možné nastavovať teplotu zvlášť pre červené, biele, ružové víno či šampus).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky