úterý 24. dubna 2018

Jídelní souprava porcelán

V široké nabídce najdete taktéž dětské soupravy. Porcelán přímo od výrobce. Můj košík položka: K. Sváteční porcelán po babičce nechte ve skříni a pořiďte si jídelní servis podle svého vkusu.


Malé i velké jídelní servisy bílé barvě i barevné se vzory, včetně moderních hranatých talířů.

Sada talířů obsahuje 6x dezertní talíř, 6x hluboký. Cílem je nabízet kolem čtyřiceti jídelních a talířových souprav připravených rychle k dodání. V našem obchodě si můžete pořídit velmi pěkné jídelní soupravy s dekoracemi i čisté bez dekoru. Specializujeme se na porcelánové jídelní soupravy, keramické jídelní soupravy a jídelní soupravy z tvrzeného skla.


V jednotlivých kategoriích naleznete porcelánové jídelní soupravy, talířové sady, kávové soupravy, čajové soupravy, růžový porcelán , bílý porcelán , figurální porcelán a další porcelánové doplňky. Velký výběr užitkového značkového porcelánu pro domácnosti, firmy, restaurace a penziony. Jedná se o kvalitní české porcelánové soupravy dodávané i po jednotlivých kusech.


Elegantní jídelní souprava z kvalitního porcelánu Její podoba se týká italského baroka.

Jídelní , porcelán Klára. Tvar Alaska nabízíme také v barevném provedení - Slonová kost. Z elegantní, pěkně sladěné jídelní soupravy chutná naservírované jídlo vždy daleko lépe. Podobně i stylový čajový či kávový servis má své kouzlo, díky němuž si svůj šálek oblíbeného nápoje vychutnáte mnohem víc.


Free Shipping Available. Check Out At The Park on eBay. Fill Your Cart With Color today! Zřejmě nejznámější dekor porcelánu tzv.


Dubí - cibulový vzor , kovová část - Toner a. Většina souprav je tradičně dílných, tj. V našem sortimentu rovněž naleznete kvalitní německý porcelán Seltmann a Tetau. Z materiálů máte na výběr porcelán či tvrzené sklo s vysokou odolností.


Díky vypalovací teplotě a způsobu dekorace která je na porcelán aplikována speciální technologií pod glazuru jsou naše výrobky vhodné pro ohřev v mikrovlnné troubě i pro mytí v myčce nádobí. Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Tato orogonální jídelní souprava není pouze porcelán na ozdobu, je to především velmi praktická jídelní souprava.


Je naprosto vhodná pro denní používání v domácnosti.

Tvary jsou naprosto propracované, je to zcela patrné na tvarech talířů, které u nás jsou nejdokonalejší. Klasické jídelní soupravy mají kulatý tvar a jsou z bílého porcelánu, např. Moderní jsou čtvercové soupravy a hranaté talíře s různými designovými motivy, květinovými motivy nebo dekorem trávy. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Originální cibulák, jídelní soupravy, kávové soupravy a další český porcelán do vaší kuchyně.


Ručně malovaný porcelán nebo design porcelánových jídelních souprav s moderními prvky se úspěšně prodává a působí radost jak sběratelům, tak i novým generacím zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky