středa 25. dubna 2018

Plážová osuška pro dva

Jedete k moři nebo jen na odpoledne k rybníku a chcete pro své děti plážovou osušku, na které se mohou opalovat, hrát si a nakonec se do ní zabalit? Vybírejte z osušek mnoha barev a designů. Když bude barva osušky ladit s plavkami, rázem se z vás stane král(ovna) pláže.


K dispozici jsou osušky pro jednoho i velké osušky pro dva. S plážovou osuškou si den u vody užijete naplno!

Je k dostání v mnoha barvách, s různými motivy. Stačí ji rozprostřít na zem a užívat si. Ať už chcete vyrazit na pláž nebo k bazénu, nesmí vám chybět plážová osuška. Námi nabízené osušky jsou ve velikostech 90x170cm a 90x180cm a díky tomuto rozměru, budete moci pohodlně ulehnout. Dětská plážová osuška Jules Clarysse Ahoj Pirate pro pohodové chvíle, ať už jste kdekoli u vody.


Setrváním na stránce s tímto souhlasíte. S ručníky a osuškami z FAVI.

Ať už hledáte klasické froté osušky, rychleschnoucí ručníky, nebo celé sady ručníků, na FAVI. Stovky ručníků a osušek z desítek e-shopů na jednom místě. Plážové ručníky a osušky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Oranžová plážová osuška v rozměru 90×1cm.


Do pole pro slevový kupon vložte kód nebo kódy voucherů (více kódů vkládejte za sebou a oddělujte čárkami). Případnou poznámku můžete uvést do pole „Pošlete nám vzkaz“. Doprava: Osobní odběr na provo.


Hlídat tyto nabídky Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů. Dovolená v Česku Moře letecky all inclusive Pobyty pro dva do 200. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma plážová osuška. Ušetříte tak čas i peníze.


Pro správné fungování používají tyto stránky cookies. Společnost SPORTISIMO s. Pokud nám udělíte souhlas, budeme zpracovávat cookies pro personalizaci a cílení reklam. Kvalitní plážové osušky.


Ležet přímo na lehátku, na písku či v trávě není až tak příjemné, avšak díky plážové osušce si dopřejete maximálního odpočinku.

Plážová osuška , to je nepostradatelná součást každé dovolené u moře, u bazénu či přehrady. Krásná veselá dětská osuška s obrázky veselých krabíků na mentolovém podkladu, vhodná pro kluky i holčičky. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Je to v suchu,“ můžete se radovat, až objednáte osušky na pláž pro celou rodinu.


Vybírat můžete z mnoha vzorů – který zvolíte vy? Bavlna je jemná, lehká a savá. Tento 1 přírodní materiál je ideální volbou i pro osoby s citlivou pokožkou. Hlavním ukazatelem kvality je gramáž bavlněné příze.


Vybere si opravdu každý! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky