úterý 24. dubna 2018

Bedna na nářadí

Zvláště pro cestující montéry či automechaniky často opravující vozidla v terénu představují ideální řešení, jak mít vždy vše. Tento vozík na nářadí obsahuje všechno nářadí , které potřebujete při svém kutění. Má přihrádek, naplněných 2různými nástroji a součástmi. Uzamykatelná kvalitní bedna na nářadí nebo na upínací pásy z odolného pružného plastu o rozměru 550mm x 250mm x 294mm.


Kufry a pořadače na nářadí ) Hodnocení produktu:. Otevírací horní víko se zarážkou na 90˚.

Vyrobena ze silného plechu tloušťky mm, dvě madla pro snadnou přepravu. Kufr na nářadí je vhodný pro každé řemeslo. Ať už preferujete plastový kufr na nářadí nebo koženou brašnu, vždy si u nás vyberete ten správný organizér na vaše nářadí.


Objednejte si kufry, boxy. Naše boxy na nářadí jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, zajištěna je tak vysoká životnost a odolnost. Zahradní úložné bedny využijete nejen na Vaší zahradě, ale také na chatách, garážích, sklepech atd.


Dřevěná bedna na nářadí. Bedna je opatřena postranními madly pro přenášení.

Rozměry beden se pohybují šířka x délka x výška: okolo 55cm x 95c. Podívej se, jak postavit bednu na nářadí z kostek, které už máš doma! Zajímá vás konkrétní detail? Bedna na nářadí s připevněním na přívěsový vozík - zámek. Vysoce kvalitní zahradní plastové boxy zaručují dlouhodobou odolnost a vysokou životnost.


Plastová bedna na nářadí - speciál FS. Dílenské boxy a organizéry, skříňky na nářadí či závěsné stěny jsou nezbytné pro udržení pořádku v autoservisu nebo dílně. Ideálně se hodí pro uskladnění nejen nářadí či přípravků, ale i spojovacího materiálu a dalších potřeb. Kufříky na nářadí koupit o objednat u OBI. Má vnitřní, vyjímatelnou přihrádku s madlem a vrchní zásobník na drobnosti, např.


Vážení zákazníci, náš e-shop jede bez omezení. SpecifikaceVelký montážní box pro uložení a přepravu velkých příslušenství a nářadí. S kolečky, vytahovacím úchytem, nosiči nářadí , záchytné uzávěry.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Tentokrát jsme dělali bednu na nářadí.

Někteří ji měli jako překvapení pro tatínky do dílny, jiní pro maminky jako truhlík na kytku. Jsme rádi, že jsme mohli opět využít zámečnickou dílnu, kde na každého čekalo, tak jako vloni, perfektně připravené pracovní místo. Na ponku jsme měli kladívko, hřebíky. Pro veškeré dotazy a objednávky jsme pro Vás na telefonu, e-mailu i chatu. Právě nakupujete jako obchodní zákazník.


V obchodě pro soukromé zákazníky jsou všechny ceny včetně DPH a platí ze zákona právo na vrácení do dní. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Brzdy na V oje Brzdy na jeklové oje Lanka pojistná Tlumiče a příslušenství Tlumiče nájezdových brzd Příslušenství Tažné trubky a dorazové kroužky Tažné trubky Dorazové kroužky Pouzdra a maznice Pouzdra Maznice Manžety Ostatní díly na náj. USideální pro nářadí , výstroj. Boxy a brašny na nářadí.


Praktická OBI bedna na ovoce a brambory se skvěle hodí k uskladnění ovoce a brambor ve sklepě, komoře nebo garáži. Je vyrobena ze 1 borovicového dřeva s certifikací FSC a skládá se ze tří nad sebou ležících beden, které poskytují velký úložný prostor.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky