čtvrtek 19. dubna 2018

Elektrická grilovací deska

Grilovací desky a plotny. Máte rádi zdravou, nepříliš tučnou stravu? Pak právě pro Vás jsme zde připravili nabídku grilovacích desek a ploten.


U ploten i desek máme na výběr několik rozměrů, ale také povrchů. Stejně jako u fritéz máme v nabídce typy elektrických, ale i plynových grilovacích desek a ploten. Celonerezové provedení, kontaktní plochy z teplovodné slitiny, rozměr plotny v cm:37x2regulace teploty 0-300°C.


Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a. Kč bez DPH Dostupnost: Do týdne Detaily k produktu. Lze je dále rozdělit podle velikosti na grilovací zařízení s jednou deskou nebo na grilovací zařízení s dvojitou deskou. Zařízení také disponuje plně automatickou kontrolou stálosti.


Elektrická varná deska je dnes základem již skoro každé domácnosti, a proto ji vyrábí většina značek, které cílí na domácí spotřebiče. Na výběr máte znbsp;velkého množství typů, velikostí i designů. Zajímá vás, jak se dá ještě ušetřit a jaké značky jsou u zákazníků nejoblíbenější? Elektrické grilovací plotny a desky nám slouží pro výrazně rychlejší přípravu grilování masa, zeleniny a jiných potravin.


Konstrukce elektrického grilu RCEG-je vyrobena z ušlechtilé oceli a má. Elektrická grilovací deska RCEG-je vyrobena z ušlechtilé oceli a má grilovací desku širokou cm. Disponuje horní deskou svařenou s rámem, takže nikde nic nezatéká. Skládají se z horní pracovní části a podstavce.


Horní část tvoří rám s vlastní grilovací deskou o síle mm. U velkých modulů je gril. Profesionální elektrická grilovací deska - 1x grilovací zóna - litinová hladká grilovací plotna - opláštěná topná tělesa, kontrolky zapnutí a chodu - regulace teploty termostatem, teploty. Výrobce Royal Catering použil pro zpracování tohoto zařízení jenom robustní a kvalitativně hodnotné materiály.


Plně funkční možnost odzk. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Tyto výrobky jsou velmi komfortní a maximálně bezpečné. Rozměry desky: 320×4mm.


Elektrická grilovací deska

Regulace teploty termostatem od 50°C do 300°C. Kontrolka chodu a vyhřátí, termostat, regulovatelné nožičky z plastu. V ceně škrabka na čištění. Stolní grilovací deska plynová. GRILOVACÍ DESKA 58X38CM BLUE LINE HENDI rýhovaná.


Na dotaz Značka: Hendi. Deska grilovací elektrická FTHR E kombinovaná ocelová REDFOX. W velikost modulu 4mm varianta s. Je vybavena spodní nerezovou deskou, vyjímatelnou zásuvkou a termostatem do 3°C.


Německa, původní cena 119.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky