středa 18. dubna 2018

Pekáč s poklicí

Tu sa nachádzate: Heureka. Kulatý pekáč Delimano, jak se vám líbí? Také se vám líbí jako nám? Jeho kvalitu ještě dotahuje červená barva, která rozsvítí každou kuchyň!


V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem, které můžete použít i jako samostatné zapékací mísy.

Stálicí v českých kuchyních je litinový pekáč s poklicí , který se už mnoho let vyrábí v Českých Budějovicích. Rozměry pekáče (vnější): průměr: 19cm ( s ušima 25cm), výška bez poklice: 5cm. Vyberte si u nás pekáč na pečení, se kterým budete moci upéct tak dobré jídlo, že se k vám strávníci rádi vrátí. Nabízíme mnoho druhů a máme téměř vše skladem. Pekáč s poklicí Marble platné do: 3. BULBi offers a wide range of quality dahlia tubers in beautiful shapes and vibrant colours.


Pečení a zapékání je velmi oblíbenou činností mnoha pekařů začátečníků i profesionálů. Talíř je vyroben z jemné smaltované litiny, oceňované šéfkuchaři zejména pro rovnoměrné rozložení tepla.

Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření. Pekáče a zapékací mísy) Hodnocení produktu: (recenzí).


Free Shipping Available. Get Peakfreak Columbia prices in UK. At Pricehunter you have access to millions of prducts at the lowest prices. Find cheap peakfreak columbia prices and purchase via price comparison.


Multifunkční parní pekáč s poklicí Silit ECOMPACT o objemu l. Zdavé vaření vůbec nemusí být namáhavé a náročné. Pečení, zapékání, dušení… k těmto varným procesům Vám poslouží vysoký pekáč , který nabízíme ve třech variantách (poklice lze dokoupit zvlášť). Hliníkový pekáč Lamart s varnou skleněnou poklicí o celkovém objemu l, nádoba 5l, varné víko 2l, antiadhezivní povrch Xylan Plus je odolný proti připalování, bezpečný materiál bez použití PFOA a PTFE - žádné toxické látky, rychlé a rovnoměrné vaření na základě rychlého přenesení tepla, zesílené dno pekáče mm, lze použít na sporák plynový. Poklice z odolného varného skla s aroma otvorem páry pro dokonalou kontrolu vaření.


Nepřilnavý marble materiál teplotně vysoce odolný, zabraňuje připalování, zdravé vaření. Snadná údržba a čištění.

Emile Henry oválný pekáč s poklicí , l granátový. Oválný pekáč s poklicí , vyrobený ručně z burgundské glazované keramiky. Sleva platí do vyprodání zásob. Smaltovaný pekáč s poklicí 60x40cm - Czech gastro profi. Kameninový pekáč s poklicí vhodný k pečení, ohřívání, uchovávání horkých potravin, vaření povidel v troubě.


Ručně vyráběný - točený na kruhu. Ideální pro pečení a zapékání masa, brambor, zeleniny, atd. Chcete vědět, zda je cena 9Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Orion Aroma pekáč s poklicí Hliníkový pekáč využijete jako klasický pekáč s víkem na přípravu masa nebo jako aroma pekáč Je opatřen nepřilnavým povrchem, který vám umožní přípravu jídel na minimálním množství tuku. Kvalitní hliníkový litý pekáč se skleněným víkem z vnitřním keramickým povrchem odolným proti připalování, opatřen silným dnem.


Litinový pekáč CALIDO výborně rozvádí teplo zcela rovnoměrně po celém objemu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky