pondělí 16. dubna 2018

Catler gr 4011

První grilování na novém kontaktním grilu. Zdravé grilování v pohodlí domova. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Smoothie blender If a morning refresh with a smoothie has become a daily ritual for you too then you will surely appreciate this well-equipped smoothie blender. Tekintsd meg a termék információit.


A vacuum sealer is intended for all those who not only enjoy cooking a lot but also want to safely store their food fresh for longer. With vacuum sealed foods you will also have more space in the refrigerator or freezer. Catler - spotřebiče bez kompromisů - návody ke stažení. Výrobky Catler oslovují především náročné a všestranně aktivní spotřebitele, kteří se neobejdou bez zdravé a chutné stravy a současně pokládají vaření za příjemný zážitek nejen pro mlsné jazyky, ale i pro další lidské smysly.


Rated by users, average rating of 4. Gril je kontaktní, má tedy dvě grilovací plochy. Obě jsou žebrované a jejich povrch je pokrytý quantaniem. Jeho nevýhodou je, že není rozložitelný, nedá se tedy použít jako gril na barbecue. CATLER is a synonym of connection of the most modern technology and splendid design.


Elegant design of all products is supported by a noble simplicity of forms and choice of exclusive materials such as mainly heavy duty die cast materials and stainless steel. Zde ale v popisu se vůbec neuvádí. Výrobca si dal záležať na tom aby teplo nebolo prenášané z grilovacej časti grilu, to zabezpečuje množstvo plastových a gumových oddelovačov. Jednoduše na něm připravíte různé druhy masa, ryb, zeleniny či baget.


Grilovací desky jsou žebrované a nepřilnavé. Výška a sklon jsou nastavitelné. Díky izolované rukojeti lze kontrolovat přípravu grilovaného jídla. Pomocí vyklápěcích nožiček skloníte spodní desku a ta odvede přebytečný tuk do odkapávací misky. Quantanium je odolná proti poškriabaniu a navyše zabraňuje pripáleniu potravín.


Rýchlo sa nahreje a pripraví pokrm v požadovanej kvalite. Jeho povrch je vyrobený z hliníka, ktorý mu prepožičiava skvelý vzhľad a ľahko sa udržiava. Kompaktní rozměry a provedení z hliníku pro skvělý vzhled i snadnou údržbu předurčují tento gril, aby byl pořád po ruce a dopřáli jste si šťavnaté grilované pochoutky po celý rok.


Vícevrstvý povrch grilovacích desek je nepřilnavý, chrání proti poškrábání a snadno se čistí. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke. Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.


Ezzel grill könnyedén készíthet tökéletes ételek, mint például a különféle grillezett hús, hal, zöldség, szendvicsek és még sokan mások. Už viac nemusíte čakať na leto. Vďaka grilu od firmy Catler môžete grilovať oveľa zdravšie, pretože vďaka vyklápacím nožičkám skloníte jeho spodnú dosku a tá odvedie prebytočný tuk do odkvapkávacej misky.


Umožňuje grilování po celý rok. Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie domácí spotřebiče. Odporúčame: Zľavy až do výšky - zlavy. Pro přípravu různých druhů grilovaného masa, ryb, zeleniny, sendvičů, apod.


Catler gr 4011

Elektrický kontaktný gril. Požadovanou funkci grilu snadno zvolíte na velkém a čitelném displeji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky