úterý 3. dubna 2018

Drzak na papirove uterky

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky nim budou papírové utěrky vždy po ruce a tam kde je nejvíce potřebujete. Většinu z těchto praktických designových doplňků do kuchyně můžete používat i při servírování.


Mají dobrou savost, jsou hygienické a vhodné na rychlý úklid kuchyňské linky. Je tedy dobré je mít neustále po ruce. V kuchyni by Vám tak určitě neměl chybět držák na papírové utěrky, který je nejen praktický, ale navíc dobře vypadá. V naší nabídce najdete pochromované stojany a stojany z nerezu klasického vzhledu.


Souhlas se poskytuje na dobu do odvolání souhlasu. Subjekt údajů bere na vědomí, že má práva dle ust. Kuchyňské doplňky držáky na utěrky.


Praktické držáky poslouží v kuchyni pro papírové i látkové utěrky. Umístit se dají na zeď i na nábytek. Vyberte si úžasný designový kousek! Praktický nerezový držák na kuchyňské papírové utěrky o velikosti 352x260x1mm, je vhodným doplňkem do každé kuchyně.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Tescoma, Kela, LEIFHEIT a dalších.


Je samozřejmé, že papírové utěrky nemůžete nechat jen tak válet na stole. Proto vznikly držáky na papírové utěrky. Ty jsou nejen praktické, ale jsou i estetické. V našem eshopu si můžete objednat jak kovové držáky na utěrky z papíru, tak i jejich levnější plastové varianty.


Ve vrchní části má praktický otvor pro uchopení jedním prstem. Praktický podstavec se postará o dokonalou stabilitu. Držák na papírové utěrky. Vhodný je pro kuchyňské utěrky na.


Dřevěný dekorativní stojan na papírové utěrky je ideální pro kuchyně. Díky dřevěnému zpracování se hodí do každé kuchyně. Můžete jej snadno přesunovat z místa na místo. Jednoduchý design stojanu na papírové utěrky má snadné použití: pohodlně jej uchopíte a snadno odtrhnete papírové utěrky. Drzak na papirove uterky bonami.


Nalezeno: 1produktů. Autronic Bambusový držák na papírové utěrky - DR-036. Vynikající pro stylové uložení papírových utěrek v rolích. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Opatřeno pružinou, která přidržuje volný konec utěrky. V případě potřeby otřete vlhkou utěrkou a osušte, nemyjte v myčce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky