středa 18. dubna 2018

Silikonova miska

Silikonova miska

Určite si zamilujete zdravé a ľahké varenie s našou revolučnou multifunkčnou silikónovou miskou. Kvalita, funkčnosť a dizajn Vás prekvapia svojou využeteľnosťou, ktorá robí varenie. Flexibilní, velice kvalitní silikonová miska vhodná především na cesty.


Silikonova miska

Zatlačením na vrchního okraj se miska složí do plochého tvaru a do původní pozice se miska vrátí vyhrnutím za okraje. Nezabírá mnoho místa (např.: v kapse či batohu), připravena k použití je během sekundy. Miska je vhodná i do myčky nádobí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Skládací silikonová miska s odtokem zlepší práci v kuchyni. Je to ideální řešení, když nám chybí místo v dřezu v jedné misce nebo když potřebujeme umýt ovoce nebo zeleninu. Díky protiskluzovým nohám je mísa stabilní a nepřevrátí se. Everyday Baby - SILIKONOVÁ MISKA Je ČAS naučit se JÍST?


Díky přísavné podložce lehce přilne ke stolu – výjimečnost dělá rozdíly! C, lze jí používat do mikrovlnné trouby i myčky na nádobí, neváže chutě ani pachy pokrmů. Složená zabere jen velmi málo místa.


Misku lze mýt v myčce i ohřívat v mikrovlné troubě. Kvalitní silikonová miska je vhodná pro jakékoli zvířátko. Ať už pro psa, kočku nebo třeba morče. Silikonová miska je skládací, proto ji s sebou můžete vozit také na svých cestách. Vždy, když je potřeba můžeme do misky nalít vodu nebo nasypat granule a pejsek se může občerstvit prakticky kdekoliv.


Silikonova miska

Misku je možné složit, takže se vejde do každého zavazadla. Obsah misky je 500ml Cestovní silikonová miska po roztažení. Farebná cestovná miska zo silikónu, môže sa zložiť – perfektná alternatíva na cesty. Farbu si nie je možné ľubovoľne vybrať! Za sekundu sa cestovná miska zo silikónu zloží a premení sa tak na plochú dosku.


Silikonová skládací miska pro psa: Šikovná pomůcka, kterou ocení nejen pejskaři. Díky očku jí lze připnout téměř kamkoliv. Formy ze silikonu jsou lehké, snadno se s nimi manipuluje, a také se dobře udržují – mohou se bez problémů mýt v myčce nádobí. Formy z velmi kvalitního silikonu máme v mnoha klasických i moderních tvarech a různých velikostech.


Silikonova miska

Na misce je navíc karabinka, pro zaháknutí třeba na batoh či tašku při různých výletech. Je ohebná a skládací a šetří tak místo. Použitelná při teplotách od -°C do 2°C.


Lze ji použít v mikrovlnné troubě, aniž byste museli sundat víčko - jednoduše otevřete silikonový ventil, aby mohl při ohřívání odcházet vzduch. Během sekundy se cestovní miska ze silikonu složí a promění se tak v plochou desku. Vhodné do myčky nádobí i. Kč Modrá miska s víčkem Rosti Mepal Nordic, 3ml Skladem.


Detail produktu Do obchodu. Kč Obědová mísa Aladdin l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky