pondělí 2. dubna 2018

Umyvadlo na záchod

Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Umývátko je výhrou moderní doby a řešením nešvaru starých, nejen panelákových, bytů - hodí se všude tam, kam kvůli rozměrům nelze umístit klasické umyvadlo. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá.


Vyberte si z široké nabídky umyvadel a umývátek.

Nabízíme klasická i rohová umyvadla, umyvadla na desku, umyvadla z litého mramoru, kamenná i skleněná umyvadla. Odšroubujte přívody baterie na rohových ventilech. Zbývající vodu nechte vytéct do vědra.


Připojovací trubku sifonu vytáhněte ze stěnového přípoje a nechte odtéct zbývající vodu. Povolte šroubení umyvadla na spodní straně. Dávejte pozor, aby vám umyvadlo nesklouzlo ještě před sundáním ze závitových tyčí.


JAKO NOVINKU VÁM NABÍZÍME DESIGNOVANOU SÉRII UMÝVÁTEK ZA SKVĚLOU CENU Z ŘADY SMALL.

Jak už její název napovídá, série SMALL nabízí pestrou škálu na prostor nenáročných keramických umývátek. Díky svým malým rozměrům, vysoké funkčnosti a jemnému designu se stane elegantní součástí Vaší koupelny nebo. Otvor pro baterii pouze vpravo.


Baterie, sifon a kryt sifonu není součástí výrobku. WC Tvar kulatá oválná hranatá rohová Umístění na desku. Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci a provozovatel eshopu si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění.


Umyvadla od desítek různých prodejců. Malá umyvadla a umývátka na WC Mnoho z nás to moc dobře zná, protože v takové domácnosti vyrůstalo: po použití WC musela vždy následovat cesta do. Designově zajímavé umyvadlo na desku, umyvadlo se skříňkou, umývátko, ale i šikovné umyvadlo nad.


Jenže nakonec máme dost malý domek a nechtěli jsme mít záchod v koupelně, takže jsme mu udělali místnůstku zvlášť, kam se ani malé umyvadlo nevešlo. Bylo mi to tenkrát moc líto, ale dá se to i tak, když je koupelna hned vedle a navíc je to obojí v patře. Prodám 6x umyvadlo šířka 55cm hloubka 47cm s pákovou baterií, 2x bez baterie, 7x porcelánový kryt odpadu pod umyvadlo , 1x kombi záchod kompletní včetně prkénka, 1x záchod kombi bez nádrže na vodu, 1x s nádrží na vodu, vše použité odborně demontované a 1x nový bidet. Za každý správný krok dostanou samolepku, kterou si budou moci do knížky nalepit. Honzík jim poradí, jak na to.


A až budou mít nalepené všechny samolepky, budou chodit na záchod stejně jako jejich.

HORNBACH nabízí vysoce kvalitní a moderní umyvadla v různých tvarech, barvách a materiálech. Tento výběr je ještě doplněn o modely umyvadel na desku, k plné či částečné vestavbě a umyvadla s podstavcem jakož i jednoduchá, dvojitá či nábytková. Sjednání schůzky je důležité pro Vaše pohodlí. Máme totiž rádi, když se klientům můžeme skutečně kvalitně věnovat od chvíle, kdy k nám vstoupí. Rezervujte si předem termín pro vaši schůzku na nejbližším koupelnovém studiu.


Všetko je v značke JIKA plne funkčné a pripravené na používanie. Cena je nasledovná:za umývadlo 25€ za batériu 19€ a za kombi. Rozměry WC s dveřmi otevíranými ven. Vana klasická, umyvadlo , sprchový kout, pračka, optimální. Záchod spojený s koupelnou smí být jen u malých bytů.


Další minimální rozměry místností koupelen a záchodů. Do předsíně záchodů se na každých sedadel instaluje jedno umyvadlo s tekoucí vodou. Prodám záchod včetně prkénka a malé umyvadlo včetně vodovodní baterie ze zrušené koupelny. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Nabízíme velké množství slev na vybrané zboží. Hledáte umyvadlo a nevíte jaké?


U nás si vybere opravdu každý!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky