středa 29. dubna 2020

Smaltovaný pekáč

Kupte si ten nejlepší smaltovaný hrnec, rendlík, smaltovaný pekáč , či pánev. Vyberte si u nás pekáč nebo plech, který má smaltovaný povrch. Snadno jej budete moci umýt a upečete v něm ty nejlepší mňamky. Kvalitní smaltované pekáče určené pro zdravotně nezávadné pečení.


Smaltovaný pekáč

Oválný smaltovaný pekáč ve velikostech. Takmer nezničiteľný pekáč s tradíciou, ktorý vás pri správnej starostlivosti prežije. V této kategorii najdete smaltované a skleněné pekáče s víkem, které můžete použít i jako samostatné zapékací mísy. Stálicí v českých kuchyních je litinový pekáč s poklicí, který se už mnoho let vyrábí v Českých Budějovicích. Lze jej umývat v myčce na nádobí.


Kvalitní materiál je vhodný po všchny typy sporáků a do trouby. Pekáč je dodáván s nezbytným víkem. Je vyroben z kovu, potažen smaltem v bílé barvě, zdoben červenými okraji. Uvnitř je aplikován vysoce odolný, modrý vnitřní smalt.


Síla stěny mm zaručuje tvarovou stálost a rovnoměrný rozvod tepla při pečení. Hodí sa ako na pečenie mäsa, tak i buchiet a zapekaných cestovín. Uvedená cena platí pre ks pekáča. Oválny smaltovaný pekáč s objemom litra je skvelým doplnkom do každej kuchyne. Smaltovaný okruhlý pekáč.


Kvalitný materiál je vhodný pre všetky typy sporákov a do rúry. Pokud máte dost všech těch předražených pekáčů a hrnců, které se honosí všemožnými technologiemi, pak pro Vás bude smaltovaný pekáč tou správnou volbou! Velký kulatý pekáč s dvěma uchy na pečení sladkých i slaných jídel a jejich servírování.


Smaltovaný pekáč

Nádobí lze použít na jakémkoli typu ohřevu (včetně indukce a kamen.) Lze mýt v myčce nádobí. Dvojitý smaltovaný pekáč na maso, ryby, drůbež, zeleninu a jiné pochutiny. Pekáče se mohou používat i samostatně na zapékání, pečení v troubě, například na francouzské brambory. Vám další akce na SMALTOVANÝ PEKÁČ.


Akci na SMALTOVANÝ PEKÁČ naleznete v prodejnách MAKRO. Prohlédněte si celý leták MAKRO nebo všechny akční ceny MAKRO. Britská značka Kitchen Craft však dokázala, že aj také kúsky môžu vyzerať moderne a aktuálne, Preto sa skvele hodia aj do minimalistických kuchýň zariadených v chladnejších farbách.


Veľmi ľahko sa čistí, pretože má hladký, sklovitý, nepórovitý povrch. Riad sa rýchlo zohreje, efektívne si drží stálu teplotu a varenie je tak rýchlejšie a šetrnejšie na energiu. Jako jediní na trhu provádíme renovace smaltového povrchu starožitných litinových výrobků. Už jsme u nás odmastili, očistili, ožíhali, opískovali, osmaltovali a až třikrát za sebou v pecích vypálili doslova kdeco.


Rozmery pekáča sú × cm. Veľkosť: Vnútorná šírka: cca 25. Barva: černá, bílé tečky. Tento web používa súbory cookie.


Smaltovaný pekáč

Křehké maso z tradičního pekáče Tradiční smaltovaný pekáč s víkem nesmí chybět v žádné kuchyni. Díky jeho malým rozměrům je ideální pro pečení v malých rodinách. Okrúhly pekáč na pečenie mäsa a koláčov.


Nová kolekce smaltovaného nádobí je vytvořena s maximálním citem pro detail, kvalitu a funkčnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky