čtvrtek 4. června 2015

Kolébka na maso

Kolíbkový nůž, řeznická kolíbka, kolíbačka na maso a zeleninu je vhodná jako nářadí na zabíjačku. Kolébka na maso - nože KDS Sedlčany. Délka čepele: 3mm Hmotnost.


Tyto kolébky na maso jsou velmi jednoduché na obsluh. Ovšem pozor: jsou velice ostré.

V nabídce naleznete dvounožový sekáč i sekáč trojnožový. Kvalitní kolébkový sekáč na maso používejte na dřevěných podložkách. Většinou se kolébky na maso používají na vařené maso , které je měkké. Ihned k odeslání gift- Skladem Akce Sada nožů F. Dick s plastovou rukojetí Ergogrip.


Pomôcky na zabíjačky, mäsiarske potreby na zabíjačku, domáca zabíjačka prasaťa, potreby pre mäsiarov na zabíjanie ošípaných, sady mäsiarskych zabíjačkových nožov, náradie na domáce zabíjačku, kladka na prasa. KDS kolébka na maso a zeleninu - nože.

Inzerát STAROŽITNÁ KOLÍBKA NA MASO v okrese Nácho cena 550Kč, od Jiří na Sbazar. Popis: PRO ŘEZNÍKY NA ZABÍJAČKY. DÉLKA CM,VÝŠKA CM. Tématicky podobné zboží.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Pro rychlé a bezpečné krájení a sekání masa, zeleniny nebo bylinek! Inzerát Kolíbka, nůž na maso v okrese Ústí nad Labem, cena 250Kč, od Babiporcelan na Sbazar. Kč Profikoření - Směs na vepřové maso (50g) Složení: sůl (max. ), česnek, kmín, paprika sladká, koriandr, pepř černý, cibule, cukr krystal, bílý pepř, chilli, glutaman sodný E6Použití v kuchyni: Na grilování, pečení vepřového masa , k ochucení mletého masa , na marinádu, vhodné i ke kuřecím křídlům. Mlýnek na maso ke kuch.


Vhodné na sekání masa na malé kousky a na rychlé nasekání bylinek. Dvoubřitá kolébka na bylinky. Ergonomicky tvarovaná, bezespárová rukojeť ze speciálního černého plastu.


Každé jednotlivé ostří je kontrolováno laserem a proto je extrémě ostré. Prodáme řeznickou kolébku, jednobřitá. Uvedeno Wiegem Rostfrei – viz.


V případě zájmu, v odpovědi na inzerát hned uvádějte adresu, tel.

Zaslání na Vaši adresu, výdejní místo nebo osobní odběr. Vzduchové pruženie, mechy perovania. Slúži ako prostriedok na bezpečne vlečenie, zvyšuje stabilitu.


Vybírejte a nakupujte kvalitní kolébky na bylinky,sekáčky na maso , Pilky na maso od těch nejkvalitnějších světových značek, jako jsou Wusthof Solingen, Zwilling Solingen,Wmf a další. Jednobřitá kolébka na bylinky. Možnost mýtí v myčce nádobí, ale z důvodu tupení ostří je doporučeno ruční mytí.


Za tuto dobu jsme se mnohé naučili, ale rozhodně to neznamená, že nejdeme kupředu, ale právě naopak. Nabízíme kvalitní kuchyňské nože a nůžky ze Solingenu, na které je výrobcem garantovaná doživotní záruka. Sekáčky na maso a pilky na maso.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky