středa 24. června 2015

Police bílá vysoký lesk

Police bílá vysoký lesk

Autronic P-0WT - bílá , vysoký lesk. Závěsná police je ze sektorové řady, která se vyznačuje netradičním zpracováním barev a originalitou úchytů. Police vysoký lesk bílá , E048-S WT. Tento styl nábytku zaujme každou mladší generaci. Korpus je v barvě bílá mat, okrasná lišta v barvě tyrkysová.


Moderní police ve vysokém lesku. Tyto police se stohují na sebe, nejsou určeny k zavěšení na zeď. Rozměr police : 35x20x35cm Upínací kování není součástí balení.


Perfektně se hodí na vystavení knih či dekorací. Váš moderní a elegantní interiér potřebuje výjimečný nábytek. A tím je jednoznačně systém ALASKA výrobce nábytku FM BRAVO. Detail produktu Do obchodu. Balení obsahuje poličku, kovový držák, šrouby a hmoždinky pro uchycení.


Police bílá vysoký lesk

Dodáváno v demontu, záruka měsíců. Naší manuálně zruční a ochotní zaměstnanci rádi výrobek vynesou až do vašeho obývacího pokoje, kuchyně, či koupelny. I když si službu výnosu neobjednáte, tak vám produkt zaneseme za první zamykatelné dveře - při objednávce sedací soupravy, pohovky, či čalouněné postele však bude náš řidič potřebovat vaši pomoc při odnosu za první zamykatelné dveře. Nástěnná police s výklopnými dvířky, bílá.


POLICE ZÁVĚSNÁ FIJI, bílá lesk ( bílá vysoký lesk , dub sanremo) Fiji. Sektorová sestava LEONARDO je vyrobena z laminovaných dřevotřískových desek, které jsou odolné vůči poškrábání a vlhkosti. Elegantní, čistý nábytek série AZTECA je ideální do moderních interiérů. Nábytek zaujme pro své výjimečné barevné kombinace, oblé hrany či úchyty v barvě dub wenge m. Barva bílá , čela postele bílý vysoký lesk.


Materiál: DTD laminovaná. Vyrobena z vysoce kvalitní laminované desky s ABS hranou, dvířka MDF. Luxusní police do interiéru.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Skříň je vyrobena z dřevotřísky v barevném provedení bílá extra vysoký lesk. Vyhledávání výrazu: police bílá-vysoký lesk 110cm.


Police bílá vysoký lesk

Komoda bílá vysoký lesk. Nábytek s vysokým leskem je moderní a zaujme každého na první pohled. Máte nedostatek úložného prostoru?


Poskytnou vám dostatek místa na oblečení a zároveň se. V moderním a minimalistickém interiéru skvěle vyniknou obývací stěny s vysokým leskem. Využití najdou jak v obýváku, tak v jídelnách. Na výběr máte většinou ze barevných variant (bílý matný lak, dub Cognac design, pero design, beton design).


Police bílá vysoký lesk

Integrovaný koš na prádlo. Vysoká koupelnová skříňka. Dobržďovací systém pro tiché zavírání. ADONIS, možná vám to na první poslech nic neřekne, ale na první pohled se do ní zamilujete.


Přece do luxusní sestavy ADONIS s extra vysokým leskem. Praktická a designem zajímavá police , která se díky svému bílému provedení může kombinovat s dalšími kusy z této kolekce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky