pátek 19. června 2015

Rohové digestoře

V nabídce kategorie - rohové digestoře najdete kvalitní výrobky od značek Faber, Cata, Elica, Franke či NT Air, které jsou pro vás zárukou vysoké kvality a dlouhé životnosti vaší digestoře. K dispozici máte rohové odsavače par v klasickém moderním stylu či méně známé ale oblíbené digestoře rustikální. Rohové digestoře na T- digestoře. Máte možnost si zvolit ze dvou typů – odtahové a recirkulační digestoře.


Ta lepší varianta je odsavač napojit na komín, s odtahem přímo ven z domu, pokud se ovšem nejedná o komín od krbu nebo kotle. Výrobci také dodávají provedení jak pro levý, tak pro pravý roh místnosti.

Komínové digestoře rohové , Skvělé. Umístění digestoře ve stísněném prostoru klade zvýšené nároky na technologie, rohové digestoře FABER však díky sofistikovaným výrobním postupům mají stejně kvalitní parametry jako další odsavače stejné značky. Vyberte si z naší nabídky rohových digestoří - odsavačů par Faber a klikněte si pro slevu. Popis Oblé linie rohové digestoře WEST ANGOLO spolu s ozdobným rámem umožňují skloubit tradici a moderní design, eleganci a praktičnost.


Korpus odsavače lze doplnit o. V našem eshopu nabízíme rohové digestoře Cata, rohové digestoře Faber a rohové digestoře Best. Tip: Při najetí myší na konkrétní rohové digestoře se Vám v levém rohu zobrazí její. Jak již z názvu vypovídá, tento typ digestoře se montuje nad varné plochy, které jsou umístěny v rohu kuchyňského koutu.

Nerezový povrch výborně zapadne do různých stylů kuchyní a dá se sladit s ostatními spotřebiči. A stejně jako všechny naše digestoře přichází s garantovanou technologií pro zajištění jejich efektivnosti, praktičnosti a snadné údržby, kterou je Faber známý. Velkou roli při instalaci a rohové digestoře hrají především rozložení prostoru, styl a osobní preference. Jsme výhradní dovozci značky Elica do České republiky. Vzduch uvnitř každého domu může být navržen: We are the AIRchitects : to říká Francesco Casoli prezident společnosti Elica - architektura vzduchu , navržená a postavená inženýry, výzkumníky, návrháři, kontrolory kvality,montážníky, projektovými manažery a manažery laboratoří.


Ve své podstatě jde o komínový odsavač par jen s tím rozdílem, že je umístěn v rohu, kde se samozřejmě nachází také varná deska. Jejich nejčastější místo je hlavně v kuchyních ve tvaru písmene „L“. Tyto digestoře mohou působit robustnějším dojmem. Místo je využito do posledního mm.


Nejoblíbenější typ rohové digestoře na trhu. Kvalitní nerezové provedení oblíbeného rohového odsavače par za nejlepší cenu na českém trhu. Nízká hlučnost a vysoký výkon zajistí bezproblémový chod. Tento typ digestoře se montuje nad varné desky, které jsou umístěny v rohových prostorech kuchyně.


Ani u nich se však nemusí jednat o nevzhledný spotřebič, ale vybrat si můžete z plně funkčních modelů společnosti Elica, které zároveň splní i Vaše požadavky na moderní design. Vestavné digestoře vestavné digestoře. Neváhejte nás kontaktovat.


Nabízíme kompletní vzduchotechniku pro napojení digestoře. Spolu se silným estetickým rozměrem, pětiletou zárukou a mnohaletou tradicí jsou digestoře Faber tou nejlepší volbou do Vaší kuchyně.

Digestoř Faber je synonymem pro kvalitu a bezpečnost. U nás si vyberete kuchyňskou linku, dřez, baterie i obklady, které dodají vaší nové kuchyni ten správný švih. Asymetrické vany mají jiné délky strany a jsou ideální do menších a středně velkých koupelen - svým tvarem šetří místo a přesto dopřejí dostatek.


Při doplnění o vanovou zástěnu představuje vana de facto sprchový kout s dostatečným bočním prostorem pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky