čtvrtek 11. června 2015

Kuchyňský robot electrolux

Společnost Electrolux provádí odpovídající technická a organizační opatření v souladu s příslušnými právními předpisy na ochranu osobních údajů, včetně požadavku, aby odpovídající opatření k ochraně vašich osobních údajů prováděli i naši poskytovatelé služeb, obchodní partneři nebo odborní poradci. Kuchyňský robot Assistent. Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové. Od křehkého těsta po křupavý chléb, chutně lze péct každý den.


Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku.

Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Veškeré informace o produktu. Robot má ve výbavě pracovní mísu z nerezové oceli, tři nástavce na hnětení, míchání a šlehání, nástavec na mletí masa.


Celokovové telo mixéra so stojanom a príslušenstvom Vám umožní miešať, mixovať, šľahať, krájať, mlieť i sekať. Je ponúkaný v troch modifikáciách líšiacich sa výkonom motora a dodávaným príslušenstvom. Roboty sú určené na mixovanie (ak majú v príslušenstve mixér), hnetenie, šľahanie, strúhanie.


Poslat příteli Porovnat zbo. Spoločnosť Electrolux vykonáva zodpovedajúce technické a organizačné opatrenia v súlade s príslušnými právnymi predpismi na ochranu osobných údajov, vrátane požiadavky, aby zodpovedajúce opatrenia na ochranu vašich osobných údajov vykonávali aj naši poskytovatelia služieb, obchodní partneri alebo odborní poradcovia.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Určitě uvítáte modře podsvícený regulátor rychlosti s možností nastavení v 10-ti stupních. Je excelentním pomocníkem do každé kuchyně. Nebojí se večeře pro dva, nezalekne se ani rodinné oslavy. Se svou výbavou zvládne jakékoliv výzvy.


Stačí mu je pouze zadat! Celokovové tělo mixéru se stojanem a příslušenstvím Vám umožní míchat, mixovat, šlehat, krájet, mlít i sekat. S tímto všestranným pomocníkem bude příprava lahodných jídel radostí. Vybrat si můžete až z 10. Tělo robotu je v nerezovém provedení.


Součástí balení jsou dvě mísy z nerezové oceli o objemu litrů a menší o objemu litrů. Nastavitelná rychlost v rozmezí deseti stupňů. Pro pohodlí a přehled při práci je prostor v míse osvětlen bílou LED diodou.


Pojistka proti přehřátí mixér automaticky vypne v případě, že dojde k nebezpečnému zahřátí motoru v průběhu jeho používání. Check Out Electrolux on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Genuine Electrolux Spare Parts.

Newsroom Czech Republic  Electrolux Newsrooms around the world. K dispozici máte mixér, mlýnek na maso, sadu struhadel, výměnné nástavce na hnětání, míchání a šlehání a mísu z kvalitní nerezové oceli o objemu l. Naklikejte si parametry, které u svého nového přístroje požadujete. Příslušenství pro kuchyňský robot Bosch řady MUM– část Pokračujeme v představování příslušenství pro kuchyňské roboty Bosch MUM8.


První část dílu naleznete zde.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky