středa 10. června 2015

Ruční odšťavňovač na ovoce

Ruční odšťavňovač na ovoce

Vybírat můžete z několika druhů – na co se hodí odšťavňovač šnekový, na co odstředivý a co zvládne odšťavňovač ruční ? Poradíme vám s výběrem. Jaký typ odšťavňovače vybrat? Upřednostněte kvalitu a pořiďte si odšťavňovač , který Vám vydrží celý život! Kvalita šťávy zůstává stejná jako u nízkootáčkových lisů.


Ruční odšťavňovač na ovoce

V menším provedení jsou ideálním partnerem na cesty. Tento ruční pomocník mírně stlačí dané ovoce a otáčením rukojetí bude šťáva vytékat ven. Skvělé je, že dužina a jadérka odpadávají zvlášť. V misce se sítkem (součást balení) najdete pouze čistou šťávu. Při použití měkkého ovoce připraví spíše pyré nebo hustou šťávu s vysokým obsahem vlákniny.


Vyzkoušeli jsme tři druhy odšťavňovačů - šnekový, odstředivý a ruční lis na ovoce a testovali jsme je ve třech disciplínách: ovoce , zelenina a bylinky. Máte rádi čerstvě vymačkanou šťávu z ovoce ? Ruční odšťavňovač má měkké gumové sítko pod hlavicí odšťav. Lis na ovoce ruční l. Rozměry lisu: 4x 4x 6mm. Možná se to zdá jako nereálný úkol, ale získat šťávu z kořenové zeleniny opravdu lze.


To, co se zdá jako nadlidský úkol, zvládnou jen ty nejlepší a nejsilnější odšťavňovače. Jestli máte rádi šťávy či marmelády, ale vadí vám složitá příprava, která je navíc ještě nepohodlná a jste při ní různě umazaní, máme pro vás šikovného pomocníka. S ručním odšťavňovačem to totiž bude čistá práce! Tento mlýnek je ideální pro zpracování drobného ovoce (jako maliny, ostružiny, rybízy, jahody,…). Na naše odšťavňovače poskytujeme záruku více než měsíců.


Odšťavňovací mlýnek na ovoce. EET - Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Chcete mít zdravou čerstvou šťávu denně na svém stole?


Tak právě pro vás je tu nový lis na ovoce a zeleninu od Conceptu. Díky jeho mm velkému plnícímu otvoru ušetříte spoustu času. Robustní odšťavňovač , pro výrobu šťáv, marmelá ovocných pyré a podobně ze syrového a vařeného ovoce nebo zeleniny, vyrobený z pocínované odlévané oceli. Ovoce i zelenina si zachovávají velké množství vlákniny. Pro odšťavňování se využívá šneková hřídel.


Mechanický mlýnek na odšťavňování vylisuje, při správném postupu a kombinaci, šťávu téměř ze všech druhů ovoce a zeleniny, obilných trav, bylin a klíčků. Vylisovaná šťáva odtéká bočním otvorem v. Odstředivé odšťavňovače ( L´Equip XL, Catler) nejprve ovoce či zeleninu „nastrouhají” na diskovém struhadle a následně rozprostřou na jemné sítko. Odstředivá síla daná vysokými otáčkami separačního koše (až tisíc otáček za minutu) odšťavní nastrouhanou vlákninu a během chvilky získáte 1 fresh juice. Rotační přístroje se dále dělí na přístroje ruční , kdy polovinu citrusového plodu přitlačujeme rukou a pákové – zde citrus přitláčíme víkem s opačným kuželem a pákou. Citrusové ruční lisy vyžadují v závislosti na konstrukci větší či menší vynaložení síly.


Před výběrem konkrétního modelu se vyplatí zamyslet se, jak často hodláte odšťavňovač používat a na jaké suroviny. Z naší nabídky si můžete vybrat ruční , odstředivý, hřidelový či šnekový odšťavňovač. Pamatujte však, že každý odšťavňovač je jiný a funguje na odlišném principu.


WESTMARK Náhradní sítko pro ruční lis na ovoce , odšťavňovač. Náhradní sítko je určeno pro ruční lis Westmark - na jiných modelech nemáme odzkoušeno - zkoušku můžeme provést osobně na prodejně při předložení komletního strojku jiného výrobce. Levné a efektivní ruční odšťavňovače.


Ruční odšťavňovač na ovoce

Hledáte odšťavňovač na spíše příležitostné použití? Minimální investici vyžadují ruční odšťavňovače, které jsou vhodné pro běžné typy ovoce a zeleniny (listová zelenina, citrusy, jablka). Jak vybrat šnekový odšťavňovač ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky