úterý 2. června 2015

Keramický pekáč s víkem

Doplňte tu vaši o litinový, keramický či smaltovaný pekáč s víkem. Nebo volte zapékací mísu, skleněnou či keramickou. V menších keramických a porcelánových zapékacích miskách jídlo efektně i naservírujete. Dopřejte si pohodlné vaření.


Víko na pekáči má jednu skvělou funkci, a sice, že zaručí, že maso nebude vysušené a udrží si svou šťávu. Keramický glazurovaný pekáč s víkem. Jídlo, které v něm připravíte, má vynikající chuť a je velmi šťavnaté. Velký obal na květináč: Externí: velký pekáč na husu lamart: recept na pomalu pečenou husu: jak jednoduše a správně oškuba.


Vážení zákazníci, náš internetový obchod je stále v provozu. Dopravci PPL, Česká pošta a Zásilkovna také fungují, ovšem dochází k omezení počtu výdejních míst. Oválný keramický pekáč s víkem Papillote Emile Henry Oválný keramický pekáč nejen na rybu. Papillote je ideální pomocník při přípravě všech druhů ryb - sladkovodních i mořských, ale i ostatní druhů m. Simax pekáč hranatý s víkem l zaoblený.


Je vhodný do všech typů trub, do myčky, lednice, na elektrický sporák a plynový sporák s rozptylovačem plamene. Bez obav v něm ale můžete upéci i jakýkoli jiný druh. Hliníkový pekáč využijete jako klasický pekáč s víkem na přípravu masa, ale i jeho díly samostatně – horní díl jako mělký pekáč nebo pánev na pečení i smažení. Trouba se vypíná v předstihu a jídlo díky keramice dojde.


Připravované jídlo má vynikající a specifickou chuť, je velmi šťavnaté. Využijete ho nejen k pečení chleba, ale také k jeho uskladnění, k přípravě masa, zeleniny, příloh. Zajímavý dekor víčka z něho udělá exkluzivní kousek Vaší kuchyně. Materiál, který zvolíte, záleží na vaší osobní preferenci – na pečení husy se hodí jak pekáč smaltovaný, tak i litinový, skleněný, teflonový, titanový či keramický. V naší nabídce si můžete vybrat z kulatých i obdélníkových pekáčů z víkem či bez.


Litinový pekáč je zase typický tím, že dlouho drží teplo. Je tak vhodný na pomalé pečení. Vyberte si litinový pekáč s keramickým či teflonovým povrchem, na kterých se Vám pokrm nebude připalovat. Nepřilnavý keramický vnitřní povrch pro vaření i bez tuku.


Neobsahuje toxické látky PTFE a PFOA. Celonerezové, celoskleněné nebo kombinované pekáče s kovovou spodní částí a skleněným poklopem. V nabídce nerezový pekáč s roštem i unikátní skleněný pekáč s poklopem a žáruvzdornými nožkami pro bezpečné odkládání pekáče vytaženého z trouby na kuchyňskou linku nebo jídelní stůl. Můžete ho využít na klasické pečení, pečení na roštu, vaření i zapékání.


Keramický pekáč s víkem

SKK pekáč s víkem 42xTitan Durit INDUKCE. Všechny výrobky z řady titan indukce jsou ručně lité jsou s jednou z nejtvrdších bezteflonových nepřilnavých povrchových vrstev titanu Durit Resist. Skleněný pekáč s poklicí je vyroben z borosilikátového skla, které je teplotně i mechanicky velmi odolné. Skleněné pekáče se vyznačují dlouhou životností a velmi snadno se udržují. Lze použít v troubě, mikrovlnné troubě, na elektrických sporácích a odložit.


Kulatý pekáč s víkem 15L z varného skla, varné sklo patří mezi žádané materiály v moderní kuchyni, v nabídce jsou různé tvary a velikosti pekáčů. Pekáče se vyrábí z tvrdého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky