úterý 2. června 2015

Držák zubních kartáčků

Dosáhnete tak lepší osobní hygieny. Bílé doplňky navíc v koupelně vypadají skvěle a dotváří celkový dobrý dojem z vaší koupelny. Držáky na zubní kartáčky, ks. Lze ho jednoduše připevnit na jakýkoli hladký povrch, jako je sklo, keramika, mramor. Teplé a vlhké prostředí koupelny poskytuje ideální podmínky pro množení bakterií ve vláknech zubních kartáčků.


I když vám kartáček připadá čistý a po čištění jej vždy oplachujete pod tekoucí vodou, mohou být vlákna kartáčku kontaminovaná. Test zubních kartáčků začínáme modelem, který patří mezi levné základy. Nízká cena elektrického kartáčku se podepsala na slabším obsahu balení, v němž se mimo přístroje nachází jedna čistící hlavice, nabíječka a plastová hygienická krytka hlavice. Sada sonických zubních kartáčků od známého českého výrobce elektrospotřebičů.


O mezizubní prostor se postará technologie microBubbles. Specifikace držáku zubních kartáčků. Nedochází k poškození stěny nebo obkladů a po snadné demontáži držáku nezůstávají ani zbytky lepidla. Jeho opětovné použití vyžaduje pouze nový adaptér BK20.


Sklo a chrom tvoří atraktivní design. Odběr novinek můžete kdykoliv zrušit. Pokud to chcete udělat, naše kontaktní informace naleznete v právním oznámení.


Dvojitý držák kartáčků a pasty sklo Mephisto chrom. Kč – 5Kč v obchodech Porovnat ceny. Díky tomu můžete měnit polohu držáku bez zanechání stop na zdi. Tento praktický dávkovač na zubní pastu spojený s držákem kartáčků je úžasný pomocník do každé koupelny.


Pokud máte doma děti, kteří na plýtvaní pastou bývají experti, oceníte tohoto pomocníka ještě víc. Kromě dávkovače je v balení také držák až na kartáčků. Dávkovač a držák se připevní na.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Možná pro Vás i Vaše děti bude ranní hygiena hravější? Praktický doplněk do koupelny. S dávkovačem předejdete plýtváním zubní pasty!


Pohárky jsou většinou z matného pískovaného skla, klasického čirého skla nebo keramiky. Keramický držák zubních kartáčků. V béžové barvě, vypadající jako přírodní písek.


Tato barva bude se hodit do většiny koupelen, protože je neutrální a snadno se vejde do různých barev a stylů. Na povrchu jsou ražby, které poskytují pohodlnější a pevnější uchopení, zejména mokrou rukou. Hledali jste držák zubních kartáčků ? Koupelnové držáky zubních kartáčků a pasty UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Není se tedy čemu divit, že Oral-B je zubními lékaři nejdoporučovanější značka zubních kartáčků na světě.


Kelímky na zubní kartáčky a držák fénu: k doručení domů nebo na prodejnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky