středa 3. června 2015

Sušička concept so 1060

Sušička concept so 1060

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Obvykle jsou hranaté typy sušiček ve formě pevné „trouby“, do které se plata zasouvají. V tomto případě je sušička závislá na skládání plat jedno na druhé, stejně, jako tomu je u kulatých sušiček. Znamená to tedy, že horizontálního proudění.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Sučička odstraňuje vlhkosť z ovocia, zeleniny, húb alebo byliniek bez varenia a udržiava tak vysokú výživovú hodnotu potravín a tie najlepšie chute. Unsubscribe from goobkas? Připravte si v pohodlí domova levnou, leč chutnou a zdravou svačinku.


Společnost Concept vám nabízí sušičku ovoce s časovačem, která vám umožní zdravě mlsat po celý rok. Díky praktickému hranatému tvaru je velmi skladná a šetří místo v kuchyni. Křížaly, sušené švestky a nebo sušená rajčata jsou vítanou pochoutkou pro každého mlsouna. Krížalky, sušené slivky a alebo sušené paradajky sú vítanou pochúťkou pre každého maškrtníka. Zpracování plodů ze zahrady nebo z lesa bude pro vás hračkou.


A sušené potraviny budete moci využít ve své kuchyni po celý rok. Sušička SO10IN TIME je vybavená praktickým časovačem. Pripravte si v pohodlí domova lacnú, no chutnú a zdravú desiatu.


Spoločnosť Concept vám ponúka sušičku ovocia s časovačom, ktorá vám umožní zdravo papať po celý rok. V lete otvoríte chladničku a miske vidíte zhnité jahody a broskyne, ktoré ste zabudli spotrebovať. Plynulá regulace teplotyvám umožní nastavit si takovou teplotu, jakou právě potřebujete pro sušení aktuálních potravin. Chcete vedieť, či je cena 70.


Free Shipping Available. Sušení je jednou z nejšetrnějších a nejzdravějších metod uchovávání potravin. Praktická sušička s časovačem. Nasušte si houby do polévky, bylinky či další potraviny, připravte si křížaly nebo voňavé dekorace - nyní snadno a přehledně díky časovači.


Jedná se o nejšetrnější způsob uchování ovoce, zeleniny, hub nebo třeba bylinek, díky kterému si potraviny zachovají vysoký obsah. Táto sušička má zabudovaný digitálny časovač, vďaka ktorému vždy viete, ako dlho danú surovinu sušíte. Pro její obdélníkový tvar Vám nezabere mnoho místa. Ovoce, zelenina, houby i bylinky si díky ní zachovávají vysoký obsah vitamínů a minerálů. Vaší fantazii se meze nekladou.


Stačí rozložit nakrájené potraviny – ovoce. Velká plocha sušení m2. Hranatá sušička ovoce, zeleniny, bylin, hub a jiných plodin, díky tvaru je lépe skladná ve skříňkách kuchyňské linky,.


Cookies sú súbory slúžiace na prispôsobenie obsahu webu, na meranie jeho funkčnosti a všeobecne na zaistenie vašej maximálnej spokojnosti. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat. Otáčející se sušící pláty: NE Počet sušících plátů: Příkon sušičky ovo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky