pondělí 15. června 2015

Skrabka na okno

Kovový pastorek motorku přenáší výkon na ozubená plastová kola, která podle nás dlouho nevydrží. Efektivita škrabky jako celku je malá, klasická ruční škrabka poráží elektrickou na hlavu. Vibrace škrabky nejsou delší dobu.


Vyberte si více než z 250. Tiež ľahko a bez námahy odstraňuje vodný kameň, stavebné nečistoty, penetračný náter alebo mastné usadeniny.

Na internetu jsou k mání například za korun. Některé škrabky v testu švýcarského autoklubu dobře zvládly zápas s ledem, ale jejich rukojeť neodolala síle od rukou řidiče a praskla. Majitelům vozů SUV a velkoprostorových aut doporučuje autoklub delší škrabky se smetáčkem.


Heyner, Alca - produkty nemeckej kvality za výborné ceny. Jinak na velká skla nedosáhnou. Autodoplnky a príslušenstvo pre auto.


Vzal jsem sportovní tílko na běhání a přišly mi omylem dvě, obchod mi zbývající nechal jako dárek.

David Linhart – OVĚŘENÝ ZÁKAZNÍK – Před týdnem – Objednával jsem potřetí a vždy bylo vše bez problému. Speciální finská škrabka k odstranění ledu z povrchu autoskel jedním tahem díky unikátní hlavě - nezáleží na teplotě ani tlouštce ledu! Hlava je vyrobena ze speciální slitiny. Dejte sbohem zdlouhavému škrábání zamrzlých oken! Elektrická vyhřívaná škrabka na sklo.


Na jednej strane nás čakajú zasnežené cesty a nastrane druhej, niekoľkominútové poskakovanie okolo auta. Ráno sa nás vždy opýta, čo sme robili večer, pretože prezieravý vodič si pred očakávanými mrazmi a snežením nadvihne ramienka stieračov, prípadne zakryje okno. Preventívne nezaškodí natrieť tesniace gumy dverí.


Jedna strana je opatřena smetáčkem s měkkým vlasem vhodný k odstranění sněhu např. Druhá strana slouží jako škrabka na odstranění námrazy. Podrobný popis: Škrabka na okno s rukavicou, ktorá chráni pred snehom a zimou.


Vážení zákazníci, roušky, dezinfekce, respirátory jsou již vyprodané nebo dostupné v omezeném množství. Další dodávky očekáváme cca do dní a zařazujeme nové položky jako náhrady za nedostupné zboží. Nicmene na mega le pripadne na nejakou tenkou namrazu to uplne neni.


Nekonečné škrabanie čelného skla v silných mrazoch pozná každý vodič.

Teraz si túto nepríjemnú činnosť môžete o poznanie skrátiť! Objednávejte pomocí formuláře níže, kam napište adresu, nebo se proklikněte odkazem k nám do eshopu, kde proveďte objednávku. Zboží je možné poslat poštou na dobírku za 14- Kč.


Barevné varianty, klikni pro zjištění ceny. Orientační cena bez DPH za ks. Pro zjištění ceny vyberte barvu a zadejte počet. Bílá Červená Modrá Černá.


DEEP CLEANING The Nastiest Car Ever! Complete Disaster Full Interior Car Detailing Transformation! Praktická škrabka na okna s čepelí z oceli SVCM55. Ergonomicky tvarovaná rukojeť zabezpečí pohodlnou práci.


Celková délka škrabky je 2mm. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Pravidelné akcie a zľavy na Škrabky na ľad a sneh. COMPASS, KÄRCHER, Vapol a ďalších.


Na predaj šikovná škrabka na okná 17cm. Hrubé frakce použijeme na rovnání a modelování terénu dle vašich požadavků a následné jemnou frakcí provedeme finální povrch pro osetí a založení trávníku. Tímto způsobem se dá ušetřit až.


Internetová prodejna na platformě Zoner InShop 4. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok alebo TU.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky