čtvrtek 4. června 2015

Mixér na ořechy

Otáčky určují, jak rychle a jak snadno mixér rozmělní pokrm. Doslovně tento parametr udává kolikrát se nůž mixéru při mixování za minutu otočí. Ovšem i zde výrobce uvádí, že si poradí s ledem.


Takže jsme zkoušeli, jak obstojí. Na mixování ovoce nebo zeleniny vám bude stačit nižší počet otáček.

Pokud však do takového mixéru přidáte například semínka nebo ořechy , bude mít mixér s touhle surovinou problém. Nedoporučujeme však jít pod tuto hranici. Jak vybrat mixér na semínka a ořechy ? S ořechy si poradí i některé ponorné mixéry.


Ty by ale měly obsahovat sekáček k tomu určený, jinak hrozí nejen špatný výsledek, ale také přehřátý motor. Pokud sekáte větší množství ořechů, nezapomeňte také dopřát přístroji odpočinek. Mám docela velkou spotřebu různých ořechových másel, milujem domácí nutelu, ale!

Můj starý mixér prostě nezvládá ořechy rozmetat do hladkého krému, tak prosím o tipy na nového mazlíka, co by to zvládl. Vybírejte si Mixéry a šlehače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Mixér obsahuje RAW programy ze přednastavených. Můžete volit ze šesti programů, ze kterých jsou určené hlavně pro přípravu RAW pokrmů: smoothie, zelenina, polévka a ořechy.


Pokud však mixujete častěji a ve větším množství, nebo jste milovníky ovocných smoothie, měl by vaši kuchyňskou linku zdobit i kvalitní stolní mixér. Skvělou volbou je třeba oblíbený stolní mixér ETA Vital Blend s extra silným motorem, který rozseká a rozmixuje i ty nejtvrdší potraviny. Ta se hodí na mixování hodně tvrdých věcí, které potřebujete rozmixovat dohladka, nebo třeba v případě, že mixování chcete co nejvíce urychlit. Tahle funkce rozhodně není na škodu, pokud ji ale vámi vybraný mixér nemá, nemusíte se bát, že by některé věci nezvládl.


Jen to možná bude trvat o něco déle. Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického? Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost. Je to sice malý a lehký.


Na vynikající ovocné a zeleninové koktejly a smoothie jsou perfektní stolní mixéry a speciální mixéry na smoothie. Zvolte si z naší nabídky elektrický šlehač či mixér přesně pro vás. Kdo má výkonný stolní mixér , může mlýnek postrádat, ale já osobně bych si jej pořídila i tak, protože práce s ním je jednodušší, pomele i velmi malá množství surovin a jedná se o velmi malou investici.


Mlýnek budete používat na všechny ořechy a semínka.

Především na lněné semínko, mák a chia semínko. Robustní ponorný mixér se silným elektromotorem, vhodný na ořechy i drcení ledu. Levnější tyčový mixér s absencí širšího příslušenství, ale jinak dobrým výkonem a nerezovým nástavcem na horké pokrmy. Krásnou středu :) Dnešní vlog bude takový speciál s cukrovím a zítra snad dodělám poslední :) VLOGMAS : 1. PROSINCE, KAŽDÉ RÁNO V 6:NOVÉ VIDEO :). Neodmyslitelným pomocníkem, který by neměl chybět vnbsp;žádné kuchyni je zajisté kuchyňský mixér.


Jestliže máte vnbsp;kuchyni ten správný mixér , je příprava pokrmů mnohem snazší a rychlejší. Mixér vám umožní nejen šlehat, sekat, krájet, míchat, ale na vaší kuchyňské desce vypadá skvěle. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Hezký den :) Mám pro vás zase pár tipů na jídla, ukážu vám co máme v ledničce.


Taky jak to mám se čtením a jak se mi daří hubnutí :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky