pondělí 8. června 2015

Franke fg 9547 031

Typ: páková baterie otočná 120° se sprchou opletená sprchová hadice 1cm. Součástí baterie je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat.


Velmi odolný a lesklý chromovaný povrch je nejen elegantní na pohle ale také se snadno udržuje a čistí. Free Shipping Available. Dárek čistící pasta Twister v hodnotě 18- Kč. Dál už hledat nemusíte! Batérie má sprchu a je otočná o 1°.


Baterie má sprchu a je otočná o 120°. Tekintsd meg a termék információit. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.


Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme i pozáruční servis. Akční nabídka pro tento měsíc.


Bez sprchy Chrom tlaková baterie bez sprchy-. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vopred Vam dakujem za o. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Rozměr většího dřezu 360.


Hloubka většího dřezu 140. Produkt stažen z prodeje. Dostupnost zboží: Na dotaz Zeptat se na termín dodání. Kuchynské drezy a batérie za najlepšie ceny na Slovensku! Franke Dávkovač PLANAR chrom 119.


Doprava ZADARMO – páková zmiešavacia – tlaková – otočná 110° so sprchou – opletená sprchová. Dřez je určen pro skříňku od 4mm, hloubka 1mm. Možnost objednat otvor pro baterii. SETG18ON Více o produktu.


Na objednávku Běžná doba dodání dn í. Chvilku strpení, načítáme pro vás prodejny. Zboží bylo přidáno do koší. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky