pondělí 29. června 2015

Potravinové obaly

Vyberte si ze širokého sortimentu našich potravinových obalů. Team OBALY TRNAVA, spol. PAPIEROVÉ a plástové výrobky, obaly , pre Vás je dostupný internetový obchod a objednávky sa prijímajú aj telefonicky. Plastové jednorázové potravinové obaly pre rýchle občerstvenia, bufety, reštaurácie.


Jednorázové obaly na potraviny.

Každý náš výrobek se vyznačuje vysokou kvalitou a praktickou aplikovatelností. Z papírových obalů Vám můžeme nabídnout např. Dále pak položky, které ocení především cukráři a pekaři jako jsou krabice na dorty , papírové košíčky , pečící papíry a folie. Výroba potravinových doplňků. Zabýváme se kompletní výrobou doplňků stravy, potravinových doplňků a sportovních suplementů.


Vše pro Vás zajistíme, včetně surovin a obalů. E-shop a zákaznická podpora fungují bez omezení, objednávky zpracováváme každý den. Sme špecialisti na kartónové obaly.

Našou hlavnou činnosťou je predaj kartónových obalov a kartónových krabíc. Vyhovieme každému, kto potrebuje úložné krabice, darčekové krabičky či krabice na sťahovanie. Zabezpečíme hygienické obaly na prepravu jedla, gastro obaly , pizza krabice, obaly na víno či torty. V naší nabídce jsou pouze spolehlivé obaly té nejvyšší kvality od předních výrobců z ČR, Evropy, potažmo celého světa. Společnost OBALY GREIT s. Vám nabízí více než 27leté zkušenosti v oboru prodeje obalových materiálů, a spotřebního zboží v Plzni.


Zajišťujeme také potisk na lepící pásky, tašky, sáčky, menu boxy, fólie, pytle na odpad a nyní stále se rozvíjející se sortiment ekologického jednorázového nádobí. Nanomateriály sa okrem poskytnutia ľahších a trvanlivejších materiálov, ako sú plastové nádoby a fľaše, môžu použiť aj na prevenciu kazenia potravín. Obaly a balíci technika.


Potravinové obaly a sanitární hygiena Foster. Sáčky a pytle na odpad. E-shop s eko potravinovými obalmi, príbormi, miskami, príslušenstvom do bytu, drogériou, ako aj ekoproduktami pre deti a dospelých. Prodej obalů, obalového materiálu, tašky, krabice, fólie, lepící pásky a sáčky v Plzni. On-line informace z oblasti výroby, distribuce a prodeje potravin.


Systém kritických bodů (HACCP). MIRELON a STARLON, průmyslové a potravinářské obaly (PVC potravinářská fólie, polystyrénové tácky, misky a menuboxy). Ať už se jedná o klasickou fólii anebo alobal.

Zboží pro domácnosti, kanceláře, restaurace, školy. Drogerie, elektro, chovatelství, občerstvení, papírnictví, tisk, zasílání. Baliaca technika - baliace a páskovacie stroje, obalové materiály, plastové vrecká, pásky, fólie, potravinárske obaly a misky. Ovinovacie, lepiace, etiketovacie, vákuové stroje, dopravníky a stroje na balenie do misiek. Predaj, servis a poradenstvo.


Balenie produktov je jednou z najekonomickejších a environmentálne najprijateľnejších stratégií pri zabraňovaní tvorbe potravinového odpadu, tvrdí štúdia. Chování obalu při otevírání hraje stále důležitější roli ve vnímání výrobku zákazníkem. To platí také pro spotřební zboží.


Zejména starší lidé kladou na obaly velké požada. Věřte mi, že potravinové obaly pečlivě studuji a vím, že firma dokáže nabídnout produkty vysoké kvality, bez přidaných cukrů, zbytečných tuků, z kvalitních celozrnných obilovin a jiných ingrediencí. Stejně tak ale tatáž firma vyrobí produkty plné cukru, ztuženého tuku, bílé mouky a éček.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Swiss Pac se pohybuje mezi výrobci flexibilních obalových materiálů, specializující se na stojící (stand up) uzavíratelné obaly , kávové ventilové obaly , nápojové obaly , tištěné role, přizpůsobivé obaly , odplyňovací ventily, zipy a plastové odměrky již po více než třicet let. Kompostovateľné potravinové obaly uvoľňujú potenciálne škodlivé chemikálie, tvrdí štúdia.


Vedci skúmali kvalitu kompostu, ktorého súčasťou sú aj kompostovateľné obaly , a bezpečnosť jeho používania namiesto umelého hnojiva. STAMA Zlín - obaly , krabice, krabičky, dekorace. Nabízíme Vám komplexní portfolio produktů z oblasti výroby a prodeje široké palety obalů a obalových materiálů. Naše zboží využijí v provozu nejen pekárny, výrobny a obchody, ale i čerpací stanice , úklidové firmy , restaurace , cukrárny a firmy zajišťující catering.


Kbelíky v našem sortimentu jsou vyrobeny z plastu (PP) nebo z plechu a jsou vhodné k přepravě a skladování sypkých i tekutých materiálů v chemickém či potravinářském průmyslu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky