pátek 19. června 2015

Dárková sada na víno

Elegantní sada se všemi pomůckami, které potřebujete k servírování vína. Ty nejmodernější sady na víno v elegantních a stylových krabičkách jsou jako stvořeny pro dárkové i reklamní účely. Využijte dopravy zdarma, rychlé expedice a výhodných cen v našem e-shopu!


Stylová dárková sada na víno se hodí každému vinaři a je tak skvělým dárkem pro Vaše blízké i známé. Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Vše vyřídíte Jednoduše on-line.

Vše zabaleno v dárkové červené kazetě, vhodné jako dárek pro rodinu a blízké. Tip: sadu na víno doporučujeme pro každého muže - dědečkovi k výročí, na den otců, pro šéfa nebo jako dárek při kolaudaci bytu, domu apod. Tato sada obsahje vývrtku, kroužek na lahev, nálevku se zátkou a teploměr. Rozměr dárkové krabičky. Krásný dárek pro každého, kdo našel zalíbení ve víně.


Luxusní dárková sada na víno. Tato elegantní sada na víno Vám jistě skvěle poslouží třeba při večeři ve dvou. Je vyroben ze dřeva s bordó nátěrem.

Obal na víno je vhodný i jako dárek k různým výročím a svátkem. Určitě ho ocení i milovníci vína. Dárková kazeta na víno. Individuální dárková sada na víno ? Vynikající výběr vín s vlastní fotografií a textem v luxusním dřevěném pouzdře! Snadná objednávka, rychlé dodání!


Krabička je zároveň šachovnicí s úložným boxem pro figurky ke hře, takže je ideálním dárkem pro milovníky vína i her. Souprava na víno v elegantní dřevěné krabici obsahuje prvků, které každý milovník vína musí mít vždy po ruce. Udělejte pod radost svému blízkému tímto balíčkem.


Dvě bílá vína Lugana a Custoza a jedno červené víno Valpolicella Ripasso. Set na víno balený v dřevěné dárkové krabičce je originální dárek pro všechny milovníky vína. KW6PL obsahující pohárky a placatku o objemu 1ml z nerezavějící oceli.


Placatka a pohárky jsou obaleny ekologickou kůží. Tato dárková kazeta obsahuje teploměr, jednu ozdobnou nerez zátku, jedno nerez nalévátko s uzávěrem, jeden odkapávací kroužek a otvírák lahví s vývrtkou a nožíkem. Ideálním dárkem nejen pro vinaře může být tato skvělá sada na víno. Obsah balení: nálevka, zátka a ořezávací kroužek na hrdlo lahve.


Celá sada je balena v černé dárkové krabičce. Pěkná dárková sada otvíráku a zátky na láhev vína, balená v červené přepravní krabičce bude vhodným dárkem pro stylové otevírání a uchovávání vína.

Reklamní dárková krabička na propagační předměty - lahev vína, delikatesy, čokoládu, golfové míčky a jiné dárky. Tyto stránky používají cookies k analýze návštěvnosti a bezpečnému provozování stránek. Profi dílná sada na víno je skvělým dárkem nejen pro každého muže.


Sada balená v ozdobné krabičce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky