čtvrtek 18. června 2015

Tescoma hrnce akce

Každý měsíc pro vás máme nové a nové slevy, tak neváhejte! Hrnce TESCOMA se vyznačují dlouhou životností, kvalitními materiály a samozřejmě i designovým zpracováním. Vsaďte na českou značku TESCOMA a vybavte svou kuchyň nerezovými hrnci z řady GrandCHEF, SmartCOVER nebo PRESTO. V nabídce pro vás máme hrnce o objemu – l. Pak už jen stačí zvolit ten nejlepší recept, zjistit, zda máte vše potřebné na vaření a hurá do příprav. Aktuální leták nabízí hrnce , pánve, nože a mnoho dalších potřeb pro vaření, pečení i stolování.


Tescoma hrnce akce

Využijte slevy až z nového akčního letáku plného tipů do kuchyně a domácnosti, který platí od 16. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Tescoma akce ani sleva už. Nádobí PRESIDENT Stone disponuje nepřilnavým povrchem s charakterem neleštěného kamene. Hrnce jsou vhodné na všechny varné desky a do myčky nádobí. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí?


Tescoma hrnce akce

Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. TESCOMA nabízí hned několik skvělých sestav nádobí z prvotřídních materiálů a pro všechny typy sporáků včetně indukce. Desiatky obľúbených produktov TESCOMA môžete teraz získať za oveľa zaujímavejšie ceny. Prezrite si akčnú ponuku a užite si výhodné nákupy.


Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti. Prvotřídní materiály, nadčasový design, spousta užitečných funkcí a prodloužená záruka – to vše reprezentuje nádobí ryze české značky TESCOMA. Najpredávanejšie produkty z kategórie. Hrniec na ryžu PURITY MicroWave. Video € 1(vrátane DPH) Kúpiť.


Předmětem činnosti je zejména vývoj, výzkum, design a následně prodej značkových kuchyňských potřeb. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Hledat: Hledej na Kupi.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Sady nádobí značky TESCOMA. Pro členy TESCOMA Clubu pravidelně připravujeme speciální slevové akce a nabídky na míru. Kvalitný nerezový riad pre profesionálne a domáce kuchyne, panvice všetkých veľkostí aj obľúbené a mimoriadne bezpečné tlakové hrnce zo špičkových materiálov. Všetky spĺňajú vysoké nároky pre moderné a úsporné varenie.


Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Horké i studené, alko i nealko – TESCOMA má vše pro stylovou přípravu a vkusné servírování vašich oblíbených nápojů. HRNCE TLAKOV É MAGNUM BIO.


Od nejlevnějšího Od nejdražšího Nejprodávaněj ší TOP. Její jméno má ve světě podobný ohlas jako například Baťa. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.


Tescoma hrnce akce

Väčšina hrncov je vhodná aj do umývačky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky