středa 10. června 2015

Zásobník na papírové kapesníky

Dózy a boxy na papírové kapesníky. Už žádné balení kapesníčků všude po stole - snadný a rychlý přístup ke kapesníčkům s našim zásobníkem v dekoru imitace dřeva. Hotelový program nabízí specifickou řadu koupelnových doplňků a příslušenství do hotelů a jiných veřejných prostor.


Krabička na papírové kapesníky z MDF desky s motivem britské vlajky. Vrchní část krabičky je otevírací pro vložení papírové krabičky. Box na kapesníky využijete jako originální dekoraci do vašeho int.

Moderní design s hladkým povrchem a čistými liniemi, který zapadá do vaší toalety nebo umývárny. Vytváří velmi dobrý dojem, který zesiluje vysoce kvalitní obraz vašeho. Vkusný zásobník na ubrousky, kapesníky. Vysoce praktický způsob zajištění čistoty rukou v dílnách, servisech, WC, čerpacích stanicích apod. Plnění zásobníku je možné po.


Samotné ušití zásobníku na papírové kapesníky není vůbec těžké a navíc můžete využít staré kusy látek, které vám např. Zásobník na papírové ručníky. Tedy náklady na tento módní doplněk, který není rozhodně všední záležitostí, jsou téměř nulové.


Pěkný zásobník na papírové kapesníčky v dřevěném provedení, který si zamilujete.

Jemný a příjemý design potěší každého. This feature is not available right now. Please try again later. Vynikající pro uložení a snadné. Proto vybíráme praktické zásobníky s jedinečným designem a kvalitním zpracováním.


Nimco hygienický program splňuje nejen estetické, ale hlavně funkční požadavky. Umístění na zeď nebo na postavení. Plast ABS je odolný vůči mechanickému. Jakou činnost bude hygienický program v daném prostoru vykonávat a jak často bude užíván.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte si Papírové kapesníky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Možnost umístění na zeď nebo postavené.


Společně se zásobníky na papírové ručníky můžete v našem internetovém obchodě nakoupit přímo i papírové ručníky. Barva stříbrná metalická. Vybírat můžete tedy jak na základě požadované kvality podle prostor, kam budou ručníky umístěny, tak ale i podle velikosti balení.


Nástěnný zásobník na papírové ručníky 23x25cm, se skladem Z nebo C, s kapacitou až 400ks.

Vyroben je z bílého ABS plastu se světle šedou základnou. Pokud sháníte kvalitní zásobníky a dávkovače, na ručníky, toaletní papír, či mýdlo, pak jste v našem obchodě správně. Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR.


Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky