čtvrtek 25. června 2015

Držák na ručníky

Držák na ručníky

Díky koupelnovým sušákům a praktickým věšákům se budete utírat do suchého. Držáky na ručníky můžou být otočné, stojací nebo nástěnné. Jednodušší varianta jsou háčky na ručníky. Zvolte podle velikosti koupelny a počtu členů rodiny. Nakupujte od prověřených e-shopů na FAVI.


Držák na ručníky

Využijte tuto nabídku a vybírejte ze stovek modelů více než značek. Držák na ručníky prostě drží ručníky a osušky - není co dodat. Snad jen, že jsou od českého výrobce Bemeta. Položek k zobrazení: 135. Filtr podle parametrů, vlastností a výro.


Držáky ručníků vybírejte především podle vzhledu, rozměrů a způsobu využití – na jeden ručník, na více ručníků nebo na osušky. Máme pro vás různé typy, například jednoduchý, kruhový, otočný, tříramenný, čtyřramenná apod. Stylové držáky na ručníky se speciálním a dlouhodobě zářivým povrchem. Chromovaný držák na ručníky , věšáky, sušáky a háčky na ručníky nebo utěrky do koupelny. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


DRŽÁK NA RUČNÍKY – KAŽDÁ KOUPELNA HO POTŘEBUJE Různé držáky a háčky do koupelny se hodí vždy. Ať už na ručníky nebo třeba na župany. Držáky a háčky do koupelny většinou pořizujeme primárně kvůli ručníkům, aby byly po ruce a dobře schly.


Opusťte konvenční tvary a vsaďte na osobitý styl! I zařízení koupelny o vás mnohé vypoví. Současné trendy se stále stáčejí k využívání chladného kovu. Držák ručníků s třemi pohyblivými rameny je nedílnou součástí praktického vybavení koupelny. Ručníky na držáku snadno proschnou a ramena je následně možné sklopit, aby v prostoru nepřekážela.


Osvěžující sprchu nebo relaxační vanu může narušit jeden důležitý detail – nemůžete najít ručník. Pořiďte si věšák na ručníky nebo věšák s háčky, abyste měli osušku vždy po ruce (a ne na zemi) a abyste si čas jen pro sebe mohli vždycky plně užít až do konce. Vybírejte z naší nabídky.


Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny. Po každém umytí je potřeba si osušit ruce, takže držák na ručníky je nezbytnou součástí úplně každé koupelny. Vyberte si držák na ručníky z naší rozsáhlé nabídky tvarů, designů a rozměrů. Samostatně stojící kovový stojan na ručníky můžete doplnit háčky na zeď ve stejném provedení.


Držák na ručníky

Rozhodně však nějaký stojan nebo držák potřebujete – funguje totiž zároveň jako sušák na ručníky. Na háčku vám ručníky budou schnout velmi pomalu nebo vůbec, v závislosti na vlhkosti vaší koupelny. Otočný držák ručníků na otopná tělesa. DIAMOND dvojitý držák ručníků, chrom.


Zásobníky na papírové ručníky Zásobníky papírových ručníků, které jsou praktickým hygienickým pomocníkem na jakýchkoliv WC. Ravak X07P1CHROME CR 320. Skladem, ihned k odběru ks. Drobné povrchové vady - nutno vidět! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Držák na ručníky

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky