středa 10. června 2015

Nářadí ke krbovým kamnům

Nepodceňujte pravidelnou údržbu krbových kamen a kupte si praktické krbové nářadí. Při topení, ale i péči o krb využijete pohrabáč, lopatku a smeták. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi.


Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Doplňky ke krbovým vložkám.

Těsnící šnůry do kamen. Dopojovací redukce ke komínům. Ventilátor ke krbu obsahuje termoelektrický článek, který je zdrojem energie pro ventilátor. Tato novinka je velice žádaná. Dále máme v nabídce doplňků ke krbovým kamnům krbové nářadí , těsnící krbové šňůry nebo potřebné čističe pro běžnou údržbu krbových kamen.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Krbové nářadí , koše na dřevo ke krbovým kamnům a krbovým vložkám. Dalším vhodným příslušenstvím pro teplovodní kamna nebo krbovou vložku jsou termostatické ventily zajišťující správný provoz teplovodního výměníku.

Díky střeše se v ní pohodlně skladují různé typy venkovních potřeb, jako je dřevo na podpal, velké zahradní nářadí , venkovní nábytek a další předměty, které patří na vaši zahradu, například kola. Navíc příslušenství ke krbu za trvale nejnižší ceny. Silnostěné kouřovody, sklo pod kamna, krbové nářadí a soupravy a náhradní díly ke krbovým kamnům. Příslušenství pro krby a kamna koupit o objednat u OBI.


Nabízíme vám příslušenství pro připojení krbových kamen, náhradní díly až po krbové nářadí. Sada obsahuje lopatku, pohrabáč a košťátko. Připravili jsme pro vás bohatou nabídku příslušenství ke krbovým kamnům , kde naleznete vše od nezbytných kouřovodů, přes praktické krbové nářadí až po efektivní ventilátory na krbová kamna, bezpečnost zajišťující vychlazovací smyčky i teplovodní výměníky, díky kterým si můžete své obydlí vyhřát od.


Náhradní litinový rošt ke krbovým kamnům Prity17x17x1cm. Kč Cena bez DPH: 1Kč. AMOTOVÁ CIHLA 30x14xCM.


Z široké nabídky krbového nářadí a příslušenství ke krbu jako jsou krbové koše či krbové zástěny vybírejte u nás! Kč Koš na dřevo baba jaga 6- světlý. Kč Magnetický teploměr. Ke krbovým kamnům výrobce i zákazníci doporučují používat.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. V nabídce máme také komínové (kouřové) růžice a kouřovody (roury a kolena).

Balení obsahuje masivní lopatku, smetáček s výměnným kartáčem, robustní pohrabáč a to vše je umístěno v praktické nádobě na popel. MATERIÁL: Rukojeti a pohrabáč krbového nářadí jsou vyrobeny z masivní pásové oceli. Nářadí má dřevěnou rukojeť a je vyrobeno z kvalitního odolného materiálu. Vyberte si v e-shopu krbové nářadí kované, nerezové nebo s kombinací skla, aby zapadlo do Vašeho interiéru a stalo se praktickým a elegantním doplňkem k Vašemu krbu, krbovým kamnům nebo kachlovým kamnům.


Hrají důležitou roli při odvodu spalin od spotřebiče paliv. Při odvodu by nemělo docházet k velkým ztrátám tlaku a tepla a proto by měly mít kouřovody co nejméně změn směru. Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce.


Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky