pondělí 22. června 2015

Bodce pod svíčky

Svíčky a bodce pod svíčky. Filtr zboží TIP: Zobra. Pro nákup s alkoholickými výrobky potvrzuji, že jsem starší 18ti let. Přečtěte si více informací. Kč bez DPH sleva nad 10.


Bodce a skřipce na svíčky.

Vítejte v našem e-shopu. Sleva se projeví automaticky po registraci. Delší hrot použijete k upevnění na základnu dekorace, svíčku pak umístíte na kratší hrot v misce. Na věnec stačí jen doplnit svíčky , které napíchnete na čtyři bodce , které jsou jeho součástí. Také si jej můžete dozdobit mašličkami, popřípadě přírodninami.


K hnědému věnci se báječně hodí svíčky bílé či smetanové. Chcete-li se držet trendů, použijte fialové nebo ledově modré, obě jsou prý barvami. Další slevy svíček na Kupi.

Vánoční svíčky , adventní svíčky , kónické svíčky , vonné svíčky , bodce , sklo pod svíčky. DEKORACE Dekorační osvětlen í svíčky a bodce pod svíčky. Seřadit podle: Název Cena Datum přidání Doporučené pořadí. Skladem (0) Tip Akce Sleva Novinka.


Zlevnili jsme pro Vás přes 2produktů Jaro se nezadržitelně blíží, konečně :-) Připravili jsme si pro Vás spousty produktů, které jsme zlevnili až o. Stříbrný bodec pod svíčky , který lze využít samostatně jako svícen díky spodní podložce. Porovnání nabídek bodce na svíčky v českých internetových obchodech. Nejlevnější bodce na svíčky. Výsledky vyhledávání cen zboží v českých internetových obchodech na dotaz bodce na svíčky. Největší část našeho sortimentu tvoří vánoční zboží a věnce, skleněné kouličky a ozdoby, flitry, bodce pod svíčky , vánoční zápichy, hvězdičky, umělý sníh a jiné.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kovové bodce objednejte v eoshop. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online: v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Dno misky má průměr cm.


Sviečky a bodce pod sviečky. Díky bodcům můžete svíčky použít i tam, kde není pro klasické svíčky stabilní plocha. Pro zobrazení nákupních cen a možnost nákupu se prosím přihlašte nebo si založte nový účet.

Zlatý bodec pod svíčky. Bodec zlatý korunka s podložkou - pod konické svíce - 1ks : předchozí produkt: Bodec zl. V nabídce potřeb pro výrobu svíček najdete různě barevné plástve, bodce na svíčky , čisté včelí vosky, želé pro gelové svíčky , vosk na klasické svíčky , kolorovací tablety do gelových svíček, kolorovací tyčinky do vosku, plíšky na knoty a také univerzální vyrovnávací plastovou podložku, která Vám výrobu značně usnadní. Hřbitovní svíce s garantovanou kvalitou v různých velikostech, v závislosti na poptávce.


Papírové tácky a misky hranaté, vaničky, lepenkové podložky. K dispozici v řadě velikostí a provedení. Přijďte si vybrat adventní přízdoby pro Vaše tvoření, skleněné kouličky 3-Kč, hvězdičky 2-Kč, nerozlámaný badyán Kč, skořice dle velikosti 3-Kč a další přízdoby ve všech barvách. Dále korpusy věnců, bodáky pod svíčky , adventní svíce různých velikostí a barev.


Od příštího týdne bude i čerstvá. Chcete, aby svíčky vnesly do vašeho života trochu světla? Vyhledejte si v naší nabídce, co potřebujete, ať už je to malý svícen, nebo velká lucerna.


A co třeba vonnou svíčku pro potěchu čichových buněk? Vyberte cokoli, pak se v klidu posaďte a vychutnejte si příjemnou atmosféru mihotavých plamínků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky