středa 3. června 2015

Beko fn 127420

Page For further information, please contact your local or regional authorities. Electronic products not included in the selective sorting process are potentially dangerous for the environment and human health due to the presence of hazardous substances. This product was manufactured using the latest technology in environmentally. Please read this manual first! Dear Customer, We hope that your product, which has been produced in modern plants and checked under the most meticulous quality control procedures, will.


Nabízí objem 2l rovnoměrně rozložený mezi plastových průhledných boxů, které umožňují dokonalý přehled o uložených potravinách. Další přednosti - antibakteriální ochrana, signalizace otevřených dveří, automatické odmrazování. Funkce No Frost eliminuje tvorbu ledu uvnitř spotřebiče, což znamená, že odmrazování už není potřeba.


Naše původní nastavení teploty mrazáku -v ekonomu. Z ničeho nic bliká ikona červený vykřičník a ikona teploty -20. Na objednání (obvykle cca 5-dní) Zboží je na objednání. Tento úkaz trvá už dny.


Free Shipping Available. At Beko , we understand the everyday needs people have. Our aim is to make everyday life easier through our range of helpful products, so that you have more time to do the things you love.


Fan Ovens Whether you’re whipping up a Sunday roast or trying a spot of baking, you’re bound to get great with a fan oven. Beko fan assisted ovens circulate heat evenly to ensure your food is perfectly cooked throughout, so every bake is a perfect bake. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na dveřích najdeme elektronický displej s možností přesného nastavení teploty a funkce rychlého zmrazení.


Ponúka objem 2l, rovnomerne rozložený donbsp;plastových priehľadných boxov, ktoré umožňujú dokonalý prehľad o uložených potravinách. Low Cost Beko Dishwasher Spares. Order By 9pm For Next Day Delivery! Ve výbavě naleznete plastových průhledných boxů, do kterých vložíte veškeré suroviny a budete je mít přehledně uspořádané. Perte a sušte měsíce zdarma ! Nadstandardně vybavený šuplíkový mrazák značky Beko , který upoutá především prémiovou technologií NoFrost, díky které jej nemusíte ručně odmrazovat.


Nabízí přitom volně stojící konstrukci a celkový užitný objem 2litrů při výšce 1cm. Prostorem tak uspokojí i nejnáročnější zákazníky. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyber. Zdieľať na FB Odporučiť e-mailom Všetky kategórie Počítače a smartfóny Elektronika a spotrebiče Domácnosť Náradie Nábytok Záhrada Drogéria Hračky Multimédiá a zábava Domáce potreby Napíš čo hľadáš.


Pravidelné akce a slevy na příslušenství pro BEKO FN. Mraznička nabízí 2litrů vnitřního prostoru rozděleného do šesti průhledných šuplíků. Skříňový mrazák Beko s beznámrazovým systémem, antibakteriální ochranou, externím displejem a signalizací otevřených dveří.


Celý popis a technické parametry. Těsnění ve dveřích je obvykle těžké udržovat v čistotě, což z něj dělá. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky