pátek 19. června 2015

Vařič těstovin

Fagor CPG7-Plynový vařič těstovin. Elektrický vařič těstovin 1xlitrů - Řada 900. Kč elektrický, jedna vana, objem litrů Řada 9Model: 900.


Vařiče těstovin jsou zařízení, se kterými lze rychle a bezpečně připravit různé druhy těstovin. Vařič těstovin se skvěle hodí do velkých restaurací, ale i do provozů rychlého občerstvení. Díky tomu, že mají vařiče těstovin několik košů, je možné současně vařit několik druhů těstovin.

Vysoký výkon zaručuje topné těleso z oceli s obzvlášť velkým průměrem umístěné přímo ve vaně chráněné odnímatelným perforovaným dnem. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. REALEX International spol. Díky různých variantách provedeny a počtu Díky různých variantách provedeny a počtu košů za několik minut připravíte několik druhů těstovin.


Koše nejsou součástí vařiče. Nemusíte být přímo pizzerie či italská restaurace, ale přesto se vám může hodit vařič na těstoviny. Díky vařičům REDFOX připravíte rychle a bezpečně různé druhy těstovin.


Buďte o krok napře pořiďte si do své restaurace vařič těstovin a připravte špičkový pokrm jako profesionální maestro.

Určeny pro malé provozy a pro provozy s příležitostnou tepelnou úpravou. Vhodné do stánků rychlého občerstvení, bister apod. Dodáváno s jedním velkým košíkem. Kapacita standardního velkého koše je 400–5g těstovin.


Přečtěte si více informací. Nechte pole prázdné, chcete-li najít všechny produkty, nebo vložte část názvu, chcete-li najít konkrétní produkt. Protect Yourself From V2K, Psychotronic, Electronic Harassment. On Sale Now-Free Yourself!


Buy Today, Free Yourself Today! Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Kč cena s DPH Dostupnost: Na dotaz.


Profesionální plynový vařič těstovin Magistra 7na podestavbě skříňové. Vana o objemu litrů. Těstoviny patří mezi tradiční jídla italské kuchyně. Jejich příprava vypadá být jednoduchá, to však ne v každém případě je pravda, protože známe nespočet druhů. Na jejich rychlou a bezchybnou přípravu u nás najdete elektrické vařiče těstovin , které jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, jsou vhodné do menších bufetů, fastfood-ů, ale i ve větších.


Vlastním varným prostorem je hluboká nerezová vana s topnými tělesy, nad kterými jsou zavěšeny děrované nerezové nádoby s těstovinami. Konstrukcí jsou podobné fritézám, ale nosným mediem přenosu tepla je voda.

Jednotlivé nádoby mohou být různé velikosti i tvaru, aby bylo možno. Zaujaly Vás naše služby. Snahou naší firmy je nabídnout obchodním partnerům co nejširší sortiment s důrazem na funkčnost, spolehlivost a hlavně nízkou cenovou hladinu.


Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. DxHxV mm 400×930×8mm Váha kg: cbm 0. Robustní konstrukce zajišťuje maximální výkon, spolehlivost a dlouhodobou životnost zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky