úterý 9. června 2015

Skládací miska

Free Shipping Available. Looking For Agricultural? New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


Skládací miska

Authentic Perfumes For Mens, Womens and chil from well-known brands. Miska je odolná vysokým teplotám do 2st. Skládací silikonová miska s odtokem zlepší práci v kuchyni. Je to ideální řešení, když nám chybí místo v dřezu v jedné misce nebo když potřebujeme umýt ovoce nebo zeleninu. Díky protiskluzovým nohám je mísa stabilní a nepřevrátí se.


Potravinářsky nezávadný silikon je pružný, takže se nemusíte obávat, že by se miska v naplněném batohu jakkoli poškodila. C, lze jí používat do mikrovlnné trouby i myčky na nádobí, neváže chutě ani pachy pokrmů. Miska má pevné dno, které po obrácení misky slouží jako krájecí prkénko. Na stěně misky je objemová odměrka.


Skládací miska

Cestovní misky jsou k dispozici z různých mat. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Hunter, Olala Pets, DOG FANTASY a dalších. Univerzální skládací miska s velmi širokým použitím. Díky speciálnímu systému je možné tuto misku složit na transport do minimálních rozměrů, což umožňuje zmenšit celkový objem přepravovaných věcí, které s sebou na ryby nosíte.


Velký pomocník při cestování s Vaším pejskem či kočičkou. Yoggies Miska proti hltání cm. Miska ušlechtilé oceli s vypouklým prostředk. Složená miska šetří místo při uskladnění, rozložením pak 3× zvětší svůj objem.


Skládací miska

Vhodné do myčky nádobí i. Bo-Camp, Sea to Summit, Outwell. Skladem modelů od oblíbených značek např. Díky očku jí lze připnout téměř kamkoliv. Placka, ze které v mžiku vykouzlíte 6ml misku. Kvalitní silikonová miska je vhodná pro jakékoli zvířátko.


Na misce je navíc karabinka, pro zaháknutí třeba na batoh či tašku při různých výletech. Ať už pro psy, kočky nebo třeba morčata. Speciální novinkou je miska s pokličkou, kde je zabudované struhadlo. Lehká skládací miska XL-Bowl od firmy Sea to Summit má na stěně misky objemovou odměrku. Zeleninu nastrouháte během chvíle jedna báseň.


Skládací miska

Integrované struhadlo v pokličce si velice oblíbíte. Přidat na seznam přání. Plastová miska Lifeventure Silicone Ellipse FlexiBowl Graphite LifeVenture Green Ellipse skládací silikonová miska je velmi lehká a pevná, navíc ve fantastických pastelových.


Silikonovou misku skládací s kovovou karabinou ocení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky