čtvrtek 11. června 2015

Výškově nastavitelné nohy

Stavitelné nohy a nožičky jsou ideální k vyrovnání odchylek v nerovnosti podlahy a podkladů. Typickým příkladem použití jsou pracovní stoly, regály, zábradlí, svařované a montované konstrukce. Dlouhodobé setrvávání v sedě je zdraví škodlivé. Umožňují doposud sedavou práci vykonávat vestoje, čímž se uleví páteři, prokrví se celé tělo a tím se zvýší efektivita práce.


Pokud chcete, aby jste byli při práci spokojeni, zdraví a práce vás bavila, zvolte výškově nastavitelný stůl od nás.

Mechanicky výškově nastavitelné stoly. Jedná se o stoly, jejichž výška se nastavuje mechanicky otáčením kličkou (stůl ERGO), nebo povytažením teleskopické nohy (stůl EXACT), či prostým nadzvednutím či zatlačením stolové desky (stůl FLOAT). Tyto stoly mají zpravidla jednoduché ovládání nezávislé na el. Nábytkové nohy koupit o objednat u OBI. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13.


Výškově nastavitelné nohy. Podlahový systém pro stavbu venkovních teras. Polohovací stůl nohy MOTION UNI.

Nastavitelné kloubové nohy z nerezavějící oceli se dokáží přizpůsobit nerovnému povrchu a umožňují vyrovnat stroje, rozvodné skříně a další zařízení. Otočný kloub a podstava s velkým průměrem zajistí pevnou podporu a možnost vyrovnání. Kvalitní výškově stavitelné stoly MOTION ERGO. Ideální při prevenci bolesti za Ergonomicky tvarované desky pomohou zajistit správné sezení, plynule nastavitelná výška, snadné ovládání.


Kovové, plastové a dřevěné nožky k nábytku, pod skříně, komody, koupelnový nábytek, gauče. Všechny nohy jsou stavitelné, tzn. Sezení není evolučně přirozenou polohou lidského těla a již 2-hodiny každodenní práce u stolu mají trvalý vliv na Vaše zdraví. Podstavce a nohy , to jsou takové kalhoty našeho stolu. Přidejte k nim stolní desku, a celý outfit je hotový.


Můžete vybírat podstavce z masivního dřeva v moderním stylu nebo klasičtější variantu. Některé mají i police, jež slouží jako úložný prostor navíc (stejně jako kapsy u kalhot). Už jste přemýšleli proč lidé, kteří kombinují práci ve stoje a práci v sedě zmiňují, že mají během práce více nadšení, lepší náladu, zajímavější nápady a celkově domu přichází s větším množstvím energie?


Pozvěte své známé, přátele či rodinu na kulečníkový turnaj k sobě domů. Stůl má výškově nastavitelné nohy pro perfektní vyrovnání stolu, centrální vracení koulí a chromované rohy zabraňující případnému odření. Je dodáván rozmontovaný, ale balení obsahuje vše potřebné k tomu, abyste stůl rychle složili.


Nejstabilnější výškově nastavitelné stoly v různých cenových a designových variacích, díky nimž můžete měnit pracovní pozice a zbavit se mimo jiné bolesti zad.

Dětský psací stůl SL1variace Sklápění stolu. Zásuvky pro uložení psacích potřeb. Nastavení výšky stolu je ovládané elektricky.


Stačí zmáčknout knolík a stůl jednoduše nastavíte do požadované polohy. Cena je uvedena za stolové nohy s elektrickým pohonem. Výhodou manuálního ovládání je jednoduchost, vysoká spolehlivost a dlouhá životnost. Nohy jsou kovové v bílé barvě.


Pracovní stoly – profi Noha pracovního stolu nastavitelná. Stolové konstrukce kancelářské výškově nastavitelné. Elektricky výškově nastavitelná konstrukce (motory, sloupky díly). Stolička na nohy , výškově nastavitelná, bílá Úvod Koupelnové doplňky Koupelnové doplňky pro seniory a tělesně postižené Invalidní sedátka a stoličky - do sprchy a do vany Stolička na nohy , výškově nastavitelná, bílá. Vyberte si Dílenské výškově nastavitelné stoly u B2B Partner.


Proč elektricky výškově nastavitelný stůl? Existuje několik důvodů. Jde tedy o ideální řešení pro menší, nebo naopak pro vysoké postavy, pro které je standardní výška (cm) pracovních stolů nevhodná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky