pátek 19. června 2015

Keramická deska

Keramická deska

Sklokeramické varné desky. Pokud chcete na vaši pracovní desku použít netradiční materiál, může vás zaujmout keramická pracovní deska. Používá se především do moderních kuchyní, kde vynikne jednoduchý detail a precizní provedení.


Keramická deska

Díky vysoké tepelné odolnosti 800°C se nemusíte bát cokoli odložit na kuchyňskou desku a to ani rozpálenou pánev. Varná deska sklokeramická je k dispozici v bezrámečkové variantě, nebo s nerez rámečkem, který její okraje chrání před mechanickým poškozením. Přípravu pokrmů vám sklokeramická varná deska může usnadnit díky speciálním funkcím.


Kuchyňské pracovní desky z masivu, dřevotřísky a kamene najdete na FAVI. Vyberte si například dub, buk, old wood nebo dekor mramoru. Desku na kuchyňskou linku si nechte vyrobit na míru. Základem každé kuchyně je kvalitní varná deska , která výrazně přispěje k rychlému a snadnému vaření. Navíc s co nejmenší spotřebou energie.


Keramická deska

Jde o elektrické zařízení, které zajišťuje pohodlné vaření i snadnou údržbu. Umyvadla na desku jsou estetická, elegantní a čím dál víc trendy. Je odolné proti poškrábání a vysokým teplotám. Nevýhodou je, že se snadno přelomí, takže je vždy lepší kupovat víc balení těchto dlaždic.


Naše spotřebiče šetří životní prostředí i váš rodinný rozpočet! Varné desky od Whirlpool jsou ideální pomocník do kuchyně. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru.


Příměrné desky keramické s nejvyšší stupněm rovinnosti, spolu s chemickou odolností a nízkou tepelnou roztažností. Tato deska je vhodná do generátorů AIRCLEAN 10G, 20G AIRCLEAN-ECO, AIRCLEAN 20G a 15G AIRCLEAN. Kuchyňská deska - sklo, žula, technistone, keramika už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tato keramická mísa na květiny je vyrobena v dekoru černé teraso. Jedná se o kvalitní a ručně vyrobenou mísu z tuzemské produkce. Keramická mísa na květiny.


Součástí mísy je i keramická podmiska. Vhodné umístění této keramické mísy je náhrobní deska. Základní typy - indukční OmniFlex, sklokeramické a plynové panely.


Odolává nepřízni počasí. Deska je vybavena varnými zónami s funkcí Power Booster zabezpečující velmi rychlý ohřev. Free Shipping Available. Indukční vestavná deska MORA VDIT 6FFW v elegatním bílém provedení oplývá nesčetnými jemně vyladěnými funkcemi, jako například funkci pro udržování konstantní teploty °C, díky které si jídlo zachová původní chuť a teplotu, až do okamžiku podávání, nebo funkci StopGo, která při nečekané situaci. Povrch varné desky je vyroben z černého skla.


Díky powerIndukci je teplo předáváno přímo do pánví a hrnců, aniž by se zahřívala deska. Ovládání varných zón lze nastavit přímým dotykem. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Indukční varná deska se sama o sobě vůbec nenahřeje, ale zahřívá přímo na ní položenou nádobu. K jejímu ohřevu dochází téměř okamžitě a navíc přesně v teplotě, kterou si nastavíme. Indukce vaří velmi rychle a lze ji během vaření účinně regulovat.


Nádobí na indukční vaření musí mít magneticky vodivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky