úterý 30. června 2015

Mora odsavač par

Odsavače par MORA nové generace vám nabízí všechny typy odsavačů dle vašich preferencí a dispozic kuchyně Vybrat můžete komínový, vertikální, ostrůvkový, teleskopický nebo podstavný odsavač. V tejto kategórii nájdete kompletný sortiment odsávačov pár podľa vašich požiadaviek. Nech už dávate prednosť viac konzervatívnemu štýlu či dizajnovým líniám, ponuka MORA je široká a môžete si tak vybrať z rôznych šírok, farieb aj prevedení. Všetky odsávače pár sú vysoko výkonné a zaručujú bezproblémové.


Všechny odsavače par jsou vysoce výkonné a zaručují bezproblémové odsání i většího množství par. Mezi jejich hlavní výhody patří tichý provoz a snadná údržba. Více informací o odsavačích par MORA naleznete v sekci Poradna. V této sekci naleznete nabídku velmi krásných designových komínových odsavačů par , které vám dozdobí vaši kuchyň.


Jsou vybaveny vnějším odtahem a některé umožňují recirkulaci. Vyberte si podstavné odsavače par (digestoře) českej značky MORA. V ponuke tiež podstavné odsavače par , vhodné aj do bytov v panelových domoch. Vyberajte si Odsávače pár podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Mora odsavač par

This feature is not available right now. Please try again later. Odsávač je určený na inštaláciu pod skrinku, ale možno ho nainštalovať aj bez nej a je vybavený jedným horným odsávaním. Výhodné ceny máme pre všetkých zákazníkov. Dopravné bez akéhokoľvek poplatku sa teraz vzťahuje už na objednávky v minimálnej hodnote euro.


Má tři stupně výkonu ovládané tlačítky, osvětlení, filtr proti mastnotám a skleněný náběhový kryt a kontrolku provozu odsavače. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jak vybrat odsavač par ? Odsavač par (nazývaný také digestoř) je jedním z nezbytných spotřebičů v kuchyni, díky odsavači si totiž můžete vychutnat uvařené jídlo bez toho, abyste museli sedět ve směsici různých vůní a pachů z vaření. Ponúka odťahov cez stenu alebo možnosť recirkulácie, stačí len dokúpiť uhlíkový filter.


Mora odsavač par

Digestoř je možné namontovat buď s odtahem do komína či bez odtahu díky funkci recirkulace. Mora OP 6W od 4€ - Heureka. Mechanické ovládání tlačítky nabízí rychlosti výkonu. Vďaka odťahom cez stenu a možnosti recirkulácie je ideálnym riešením do panelákových kuchýň.


Filtry - Katalog Filtry. Náhradní filtry digestoří Mora , Gorenje a mnoha dalších značek. Na odsavače par Mora , Gorenje a další dodáváme náhradní díly jako jsou přepínače, knoflíky, skla, držáky skla, ovladače a ovládací panely, zpětné klapky, pojistky, oběžná kola aj. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Díky odtahům přes zeď a možnosti recirkulace je ideálním řešením do panelákových kuchyní. Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzie.


Odsavač je určen pro instalaci pod skříňku, ale lze jej nainstalovat i bez ní. Nabízí odtahů přes zeď nebo možnost recirkulace, stačí jen dokoupit uhlíkový filtr. Součástí balení jsou kovové filtry proti mastnotám a zpětná klapka.


V případě, že nemůžete využít odsávání do komína, lze odsavač přebudovat na režim recirkulace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky