úterý 30. června 2015

Horkovzdušná trouba

Horkovzdušná trouba

Stačí si přednastavit parametry a trouba vše upeče za vás. Naše trouby se velmi rychle a snadno čistí – s technologií SmartClean se trouba sama vyčistí párou. Centrální ovládání je snadnější než kdykoli dřív.


Horkovzdušná trouba

To vše v nadčasovém designu. C vyššia teplota než pri obyčajnom pečení horný a dolný á ohrev. Díky ní pozvednete vaše kulinářské umění na novou úroveň. Velmi jednoduchá obsluha.


Horkovzdušná , halogenová trouba. Snadná údržba díky skleněné omyvatelné pečící nádobě. Multifunkční – multifunkční trouba má, co se ohřevu týče, všechno, co i horkovzdušná , ale kromě toho má ještě něco navíc. Je to kruhové topné těleso kolem ventilátoru.


Horkovzdušná trouba

Rozvod tepla je tak mnohem rovnoměrnější. Její předností jsou ventilátory, které rozpohybují horký vzduch v celém prostoru trouby. Díky tomu je trouba výkonnější a výsledek pečení rovnoměrný. Moderní typ trouby, který pracuje na principu ohřevu za pomoci páry. Potraviny si uchovávají vitamíny a živiny.


Hitem posledních let je horkovzdušná trouba , která zajistí lepší přípravu jídla za použití horkého vzduchu. Pokud je s kruhovým topným tělesem, dokáže udržet konstantní teplotu v celém prostoru trouby. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Skvělý pomocník do každé kuchyně - přenosná halogenová horkovzdušná trouba Vám uvaří, upeče i ugriluje či ohřeje Vaše oblíbené pokrmy a navíc ušetří elektrickou energii. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Najednou totiž dokáže připravit až kg potravin. Samozřejmostí je časovač, který automaticky vypne přístroj po. Lze na ní připravovat jídla bez tuku. Pokud se neobejdete bez smažení a chcete omezit smažená jídla, pak je horkovzdušná fritéza skvělou volbou. Nejlepší vestavné trouby.


Pro ty, kteří svou kuchyň mají teprve na papíře, představují vestavné spotřebiče ideální volbu. Beze zbytku totiž zaplní místo v kuchyňské lince, nepůsobí rušivě a mohou být umístěny tam, kam se hodí nejvíce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky