úterý 9. června 2015

Gastro lednice

Gastro ledničky řady výrobců z nabídky desítek specializovaných obchodů! Profesionální lednice do gastro provozů - vše skladem, velký výběr. Nabízíme nejlevnější a nejlepší ceny na trhu! Eshop s výbavou pro Gastro provozy.


Gastro zařízení a gastronomické vybavení, lednice , sporáky vše přehledně na gastrozarizeni. Výprodej se slevou až.

Lednice , Gastro- zařízení pro gastronomii. U nás si vyberete z široké nábídky profi chladících skříní vhodných pro restaurace, školní jídelny a další gastro provozy. Free Shipping Available.


Porovnejte ceny různých prodejců. Kupte za nejnižší cenu na Heurece! Jedná se o profesionální zařízení dimenzované svou konstrukcí pro vysokou zátěž. Díky spolupráci s nimi nám můžete sdělit Vaše přání a potřeby a být si naprosto jisti, že Vám vyhovíme.


Přijedeme co možno nejrychleji a rozbitou profi lednici, chladící box, pult, výrobník ledu či jiné chladící vybavení Vám ihned na místě opravíme.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Instalace, záruční a pozáruční servis. Při výšce 9mm i varianta nad lednice. Umístění dřezu dle požadavků zákazníka.


V tabulce je započítán vevařený lisovaný dřez 400x400x2mm. Kompletní nabídka profi gastro zařízení ve firmě Gastrotrade. Nabídka chladící a mrazící techniky,gyrosy,vodní lázně,hrnce a pánvičky, dále v našem sortimentu naleznete ohřívače na vodu, udírny,sporáky a trouby,vinotéky a sušičky na ovoce. Dodáváme profesionální chladící skříně - bílé, nerezové, prosklené, kombinované chladničky.


Spolehlivé, výkonné chladničky. Chladící skříně prosklené jsou vhodné například p. GASTROART Vítejte u GASTROART CZ, společnosti, poskytující profesionální řešení v oblasti GASTRONOMIE. Lednička pro přenosné použití, také automobilové Konstrukce vyrobena z umělé hmoty.


Lednička vybavena eklektickým termooběhem chlazení, pod 15°C do 18°C od okolní teploty, osvětlení.

Jsme zavedená gastronomická společnost, jež se věnuje poradenství a projektové činnosti ohledně gastro vybavení a rovněž prodeji gastro techniky. V našem internetovém obchodě i předváděcím centru zakoupíte konvektomat, pec na pizzu, kuchyňské roboty, myčky a lednice i všechno další nutné vybavení. Vše pro Váš profesionální gastro provoz. Mají tichý chod a mírný odběr energie.


Prosklené lednice můžete vybírat v řadě variant. Pronájem lednic, chladniček, prosklených vitrín či malých mrazniček. Toto zboží je předmětem naší nabídky. Připravujeme pro Vás rozšíření sortimentu o autoledničky Waeco.


Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu. Svědomitý přístup a především odborné poradenství pro všechny provozovatele restaurací, kaváren a barů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky