čtvrtek 4. června 2015

Drzak na mydlo

Od košíků po misky na mýdlo: Volba je na vás! Klasické mýdlo pomalu vytlačují mýdla tekutá, pro které jsou určeny dávkovače tekutých mýdel, ale spousta lidí nedá na běžné tuhé mýdlo dopustit. Magnetický držák na mýdlo do koupelny.


Zajišťuje rychlé osychání vlhkého mýdla díky zavěšenému stavu a vyžaduje minimální péči. Snadno se přisaje na zrcadlo, dlaždice, sklo nebo jiný hladký povrch. Použití: Vložte kulatý disk do mýdla a poté připevněte k magnetu v držáku. Držák na mýdlo, mýdlenka s vysoce přilnavou přísavkou.


Přísavka je vybavena uzamykacím systémem a vysokou přilnavostí přísavky, která umožňuje maximální přilnavost na všechny hladké povrchy. Nedochází k poškození stěny nebo obkladů a po snadné demontáži držáku nezůstávají ani zbytky lepidla. Vrtání ani jiné nástroje nejsou nutné. Povrchy tak zůstávají nedotčené.


Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Dávkovač na mýdlo můžete volit mezi nástěnným a volně stojícím. Relaxační hudba se zvukem přírody (voda, řeky, ptáci) - meditace - Duration: 29:09. Nevíte si rady s výběrem? Zákaznické centrum je tu pro Vás. Na veškeré dotazy odpovídáme v pracovní dny zpravidla do hodin.


Drzak na mydlo

Bez vrtání není na obkladech nebo stěnách žádné poškození. Držák má elegantní hranatý design, který se hodí do každé koupelny. Lze ho rychle dle libosti a beze stopy demontovat a. Nabízí dvě polohy – vodorovná a svislá, které lze snadným pootočením měnit. Celly Squiddy je univerzální flexibilní držák, který vám umožní vytvářet videa a fotografie i na velmi netradičních místech.


Držák je vybaven šesti flexibilními chapadly a celkově silnými přísavkami, které zajistí velmi pevné uchycení držáku k čemukoliv. Do držáku lze vložit telefon s maximální šířkou 8. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Používáním tohoto webu s tím so.


Pravidla, která obsahující tyto Všeobecné obchodní podmínky poskytují maximální bezpečnost a spolehlivost nákupu a zajišťují, aby kupující měl možnost se ještě před uzavřením kupní smlouvy seznámit se všemi podmínkami nákupu. Wenko tohle všechno zakazuje. Speciální a super silná přísavka totiž vše sama udrží. Stačí ji jen pořádně zamáčknout k hladkému, suchému a čistému povrchu jako je třeba právě. Pořiďte si kvalitní držáky na mýdlo od českých i zahraničních výrobců za skvělé ceny.


Prvek do vaší koupelny z ekonomické série doplňků jednolitých tvarů. Praktické řešení za příznivou cenu! Na funkčnost výrobku poskytujeme prodlouženou záruku let. Na principu SAMOLEPÍCÍ PŘÍSAVKY (lepí a ještě se přisaje)!


Odstraníte zadní krycí fólii přísavky, která je samolepící a velmi pevně přilne ke každému povrchu. Pootočením o stupňů ji ještě více zafixujete. Hotovo – DVOJNÁSOBNÉ JIŠTĚNÍ – nejdokonalejší přísavkový systém na světovém trhu!


Neokoukaný pomocník, který vám ve vaší domácnosti nastolí smysl a pořádek. Podá vám pomocnou ruku jak v kuchyni, tak v koupelně a hravě zvládne nelehký úkol. Už žádné vrtání, žádné lepidlo, žádné šrouby, žádné komplikace a žádné boje s časem nebo nešikovností!


Super silné přísavky ZOSO vám usnadní život. Nepotřebují vrtat ani lepit, stačí je jen přiložit k rovnému a hladkému povrchu jako sklo, či rovné dlaždičky, zatočit a během pár vteřin máte vyřešeno. Každá z přísavek má nosnost kg a dají.


BLOMUS Nástěnný dávkovač tekutého mýdla AREO leštěný nerez 2m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky