úterý 1. listopadu 2016

Mikrovlnná trouba siemens

Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení. Vestavná mikrovlnná trouba Siemens BF634LGWje perfektní volbou pro rozmrazování, ohřívání a další úpravu pokrmů v nejkratším možném čase. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Disponuje stupni výkonu s maximálním výkonem až 9W, proto zvládne váš pokrm ohřát ve velmi krátkém čase.


Mikrovlnná trouba siemens

Mělo by to ale platit i pro spotřebiče menších rozměrů. Taková mikrovlnná trouba Siemens BF550LMRje vybavena inovativními programy, které vás informují o všem, co se právě uvnitř přístroje při ohřevu jídla děje. A vy pak nebudete nepříjemně překvapeni.


Systém cookControl Plus zaručuje úspěch při přípravě většího počtu pokrmů. Užijte si čištění bez námahy díky. Výběr založte hlavně na tom, k čemu jí budete používat. Mikrovlnná trouba dokáže zastat obrovský kus práce při vaření.


Běžně dostupné mikrovlnné trouby dokáží ohřívat, grilovat, péct, rozmrazovat, vařit v páře i kombinovat několik činností najednou. Je vyrobena z nejkvalitnějších materiálů, které se snadno čistí a udržují. Na rychlý ohřev, rozmrazování, vaření a dokonce i grilování vám bude plně k dispozici tato mikrovlnná trouba SIEMENS HF15G541. Její objem je litrů a otočný talíř má průměr 2cm. Moderní a jednoduché ovládání vám usnadní práci a přehledný LED displej poskytne zpětnou vazbu a aktuální informace o stavu zvoleného programu.


Všechno, co potřebujete udělat, je zvolit kategorii potraviny a zadat hmotnost, mikrovlnná trouba následně automaticky zvolí vhodný výkon. Modely značky Siemens se celkově vyznačují inovacemi a optimálním poměrem mezi výkonem a cenou. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními.


Mikrovlnná trouba siemens

Electrolux používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Díky funkci cookControl Plus a 7. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby. Free Shipping Available.


Check Out Siemens on eBay. Fill Your Cart With Color today! Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. CookControl automatické programy zaručí skvělé výsledky při vaření.


Součástí trouby je příjemné a energeticky nenáročné LED osvětlení. Postranní otevírání dvířek je ideální pro vestavění do vysoké skříňky. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu.


Trouba s mikrovlnnou troubou - velmi praktická novinka na českém trhu. Ušetříte místo, ušetříte peníze a na maximum využijete všechny funkce trouby Siemens. Vysoký výkon až 900W vám ušetří čas přípravy.


TFT displej: výborná čitelnost z jakéhokoliv úhlu pohledu. Vestavnou mikrovlnnou troubu Siemens BF 634RGSsi zamilujete již na první pohled a to díky jejímu nadčasovému provedení, které dodá osobitý styl každé moderní kuchyni. Samozřejmě tohle není její jediné plus.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky