středa 2. listopadu 2016

Sklenice zavařovací

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Guaranteed Next Day UK Delivery! Shop for all your favourite Products. Good Price on Pet Product Wholesale Truste Audited China Suppliers.


Vyberte si zavařovací sklenice , sklenice na med z naší bohaté nabídky.

Nabízíme ke sklenicím na zavařování barevné uzávěry - víčka. Sklenice na zavařování. Na trhu je k dostání široké spektrum zavařovacích sklenic, od klasických až po designové kousky.


Nejběžnějším modelem jsou klasické zavařovací sklenice. Jsou vhodné k zavařování kompotů, okurek, nebo zeleninových směsí a to hlavně díky pevnějšímu uzavření. Velmi kvalitní patentní sklenice vyrobená ze silného tvrzeného skla. Uzávěr je vyroben z pevného drátu.


Vhodná na kvašení zelí, nakládání okurek, skladování sušených bylin, hub a ořechů, skladování mouky, cukru, těstovin atd.

Prodáváme levné zavařovací sklenice , plechovky, víčka na sklenice a zavařovací potřeby. Vlastní sklady, maloobchod i velkoobchod. Víno Destiláty a Nápoje. Tato velikost s objemem 3ml je nepostradatelná pro kohokoli, kdo rád a často zavařuje potraviny.


Balení sklenic obsahuje ks. Kilner Kulatá zavařovací sklenice Made in England. KILNER kulatá sklenice 3ml, šroubovací - Kilner. Kitchen Craft Klasická zavařovací sklenice se šroubovacím víčkem 9ml KCJARRD2.


Dóza Quattro Stag 15l. Najdete zde i náhradní gumové těsnění, spony a další příslušenství, a tak sklenice můžete používat opakovaně velmi dlouhou dobu. Zavařovací sklenice využijete nejen při tvorbě domácí marmelády. Zavařit lze vše jedlé s vaší zahrádky.


Vybavte si kuchyni na KIKA. Hranatá zavařovací sklenice Kilner s nerezovým klipem (sponou) a skleněným víčkem opatřeným oranžovým gumovým těsněním je ideální k uskladnění širokého spektra sypkých potravin - jako je mouka, sůl, r. Objednejte si kvalitní zavařovčky u nás. Rychlé a spolehlivé doručení.


Zavařujete-li rádi, jsou tyto sklenice pro Vás naprosto nepostradatelné.

Tyto zavařovací sklenice jsou na šroubovací víčka. Jako každý rok, tak i na letošní jsme připravili doplňkový zavařovací program. U víček twist jsou fotky ilustrační, víčka mohou být v bílé nebo zlaté barvě, podle momentálního výrobního programu. Dále světově uznávané německé zavařovací sklenice Weck. Ke všem sklenicím samozřejmě můžete zakoupit zavařovací víčka.


Pokud rádi zavařujete maso - využijete plechovky na zavařování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky