pátek 25. listopadu 2016

Jednorázové utěrky

Jednorázové papírové utěrky , které využijete v domácnosti i kanceláři. Do utěrek si můžete osušit ruce při umývání nádobí, otřít s nimi kuchyňskou linku či je využít při úklidu. Papírové utěrky oceníte při rychlém řešení menších katastrof s vylitými nápoji, jsou také nezbytnou součástí každé.


V nabídce také papírové ubrousky. Vyzkoušejte jednorázové mycí žínky z netkané textilie.

Jemný materiál je vhodný pro pravidelnou péči o tělo. Akční nabídka Lze ji použít opakovaně po vymačkání a vyždímání. Perforované utěrky lze použít v různých. Průmyslové utěrky jsou důležitým pomocníkem jak pro zachování čistoty v provozu, tak pro dodržení technologického postupu výroby.


Kancelářské potřeby - internetový velkoobchod s garancí dodat kancelářské potřeby zítra nebo zdarma po celé ČR. Kancelářský nábytek, kancelářský papír, kancelářská technika, občerstvení a drogerie až do vaší kanceláře! Kuchyňské utěrky papírové jsou univerzálním pomocníkem do kuchyně.

Utěrky využijete při utírání, při vaření, ale také například při leštění oken. Jemné, bělené utěrky z buničiny. Velmi dobře sají, na omak příjemné.


Tork Matic zásobník na ručníky v roli s intuition senzorem - nerez. SANYTOL DEZINFEKCE UNIVERZÁLNÍ ČISTIČ - JEDNORÁZOVÉ ČISTÍCÍ UTĚRKY Perzistence a rozložitelnost Povrchově aktivní látka(y) obsažena(y) v tomto přípravku je (jsou) v souladu s kriterii biodegradability podle Směrnici (EÚ) No. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.


SSANYTOL jednorázové čistící utěrky čistí a dezinfikují plochy. Preventivním a pravidelným používáním docílí kontroly a regulování výskytu mikrobů v domácnosti. Zanechávají svěží vůni. Trojí účinek – bakteriální, fungicidní a virucidní. Vybírejte z širokého sortimentu zboží jako jsou papírové ubrousky, utěrky , toaletní papíry a mnoho dalšího.


Pevné a savé ručníky v roli s perforovanou dutinkou ( lze odvíjet i ze středu role). Pokud se rozhodnete pro takový druh, je možné je využít i na osušení rukou. Veškeré námi nabízené papírové utěrky splňují tyto požadavky. Věříme, že si z naší nabídky vyberete a budete se k nám vracet, jelikož se budeme snažit o to, aby byl Váš nákup výhodný.


Roušky, utěrky , jednorázové zástěry pro tatéra.

Pro lepší fungování našich stránek využíváme cookies. Používáním našeho webu souhlasíte s jejich využitím. Výhodou je vysoká sorpční schopnost, neuvolní zachycenou kapalinu, je odolná vůči slunečnímu záření, plísním a mikroorganismům. Jedná se o hydrofilní netkanou textílii.


Více informací o Utěrky jednorázové a ručníky. Pomáháme vědě tím, že nabízíme široký výběr produktů, služeb a znalostí našich lidí. Jednorázová savá utěrka VUje vyrobená z kompozitní třívrstvé polypropylenové netkané textilie. Dokonale čistí a leští, nezanechávají šmouhy a nepouštějí chloupky.


V roli - 1vrstvé, 2vrstvé, perforované i neperforované, různý návin (až 3m - TORK MAXI), s dutinkou i bez, s vnitřním odvíjením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky