pondělí 7. listopadu 2016

Sencor swk 1741 rd

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kanvica má trojnásobné bezpečnostné istenie, stredový konektor otočný o 360°, vodoznak a jednoduché otváranie veka stlačením tlačidla na rukoväti. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Sencor swk 1741 rd

S objemem l, uvařím vodu pro několik. Stainless steel finish in combination with a smoky polycarbonate Water level mark Power cord storage in the base Lid easily opened by pressing a button in the top part of the handle Filter for removing impurities and deposits (removable, washable) Heating coil is concealed under a stainless steel heating base. Triple protection: Protection against overheating when turned.


Za varnost skrbi trojna zaščita pred pregrevanjem, higieno pa zagotavljata odstranljiv filter in skrit grelni element. Kanvica je vyrobená v antikorovom vyhotovení v kombinácii s dymovým polykarbonátom a stredová 360° otočná základňa vám zabezpečí jednoduchú manipuláciu. A vízforraló háromszoros védelemmel rendelkezik, központi, 360°-os csatlakozással, illetve vízszint-ellenõrzõ indikátorral, fedelének nyitását a fogantyúba épített fedélnyitógomb biztosítja.


Sencor swk 1741 rd

Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Navyše nerezové prevedenie v červenej farbe v kombinácii s dymovým polykarbonátom skvele doladí kuchyňu. Kanvica sa ľahko ovláda, stačí stlačiť jeden spínač a. Tekintsd meg a termék információit. SENCOR ,semcor Egg beater,beater,Hand Blender,chopper,hair dryer,hair straghtner,blender,juicer,bowl beater,deep fryer,dry iron,handy chopper,hot plate,vacuum cleaner.


Info o zpracování osobních údajů Správce os. Iepērcies interneta veikalā 220. W teljesítmény Nemesacél fűtőtalp. Trojnásobné bezpečnostné istenie: ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody automatické vypnutie pri zdvihnutí z. Sencor Vízforraló boltok, képek.


At our shop, you will be able to see the extensive range of Hi-Fi, Gaming and Appliances products. Our Shop is based on over years experience and the belief that our customer’s needs are of the utmost importance. Ieškai internetu pigiau?


Nuomones ir komentarus rašo Pigu. Lankytojų nuomonių, komentarų, patarimų ir pan. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť pro snadné přenášení a světelnou indikaci ohřevu.


Sencor swk 1741 rd

Vypínač má světelnou signalizaci. Původní cena 7Kč Ušetříte Expresní dodání Objednávky potvrzené do 11:doručujeme zpravidla následující pracovní den! Stav zboží - Opticky poškozeno Uštípnutý kousek plastu na zobáčku. Konvice má ergonomicky tvarovanou rukojeť a vodoznak.


A kivehető és mosható szűrő , a könnyű tisztítást teszi lehetővé. Túlmelegedés elleni védelemmel van ellátva, víz nélküli bekapcsoláskor is. Varná konvice Objem l Nerezové provedení v kombinaci s kouřovým polykarbonátem Vodoznak Uskladnění síťového kabelu v podstavci Snadné otevírání víka stisknutím tlačítka v horní části rukojeti Filtr pro zachycení nečistot a usazenin (vyjímatelný, omyvatelný) Topné dno z nerezové oceli se zakrytou topnou spirálou.


Sencor swk 1741 rd

Lai valik, kiire tarne ning turvaline ostukeskkond. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Produkt je dlhodobo nedostupný Produkt sme pre vás u dodávateľa už objednali, bohužiaľ momentálne nepoznáme termín jeho doručenia na náš sklad. Recenzie Diskusia Varná kanvica Viac info.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky