středa 16. listopadu 2016

Polička na koření

Materiál borovice, povrch přírodní - lakovaný, určeno na rozměr kořenky × mm, v-1mm celkem na kořenek. Naše polička na kořenky se liš. Polička na koření je praktickým doplňkem do kuchyně.


Tato polička je opatřena držákem na kuchyňské utěrky, takže plní funkci multifunkčního pomocníka. Na poličku pohodlně umístíte kořenky se základní.

Na zakázku jsme schopni vyrobit a dodat drátěný program do kuchyně, koupelny a jiné výrobky pro firmy. V případě zájmu vyrobíme drátěný program do šatny, skříní a kuchyňských skříněk. Zabýváme se také výrobou drátěného programu do obchodu a kanceláře (reklamní stojany aj.).


Informace o produktu Rösle polička na koření. V této závěsné poličce můžete uskladnit širokou škálu koření a bylinek. Jestli naopak patříte mezi ty, kteří nechají přípravu oblíbených pochoutek na jiných, můžete je za jejich snahu našimi poličkami na kořenky obdarovat.


Praktická polička na koření , dvouřadá, o velikosti 380x271xmm, ocelová, s nerezovým efektem, je vhodným kuchyňským doplňkem. Bambusové poličky jsou odolné vůči vlhkosti i teplu.

Dřevěný mlýnek na koření přírodní. Bambus a sklo jsou nenáročné na údržbu, což je u kuchyňských doplňků nezbytností. Kč 5Kč Samodržící polička na koření Wenko Turbo-Loc, nosnost až kg Skladem -. Detail produktu Do obchodu. Otočný stojánek na koření z bambusu, objemná a praktická polička na koření s skleničkami.


TESCOMA dóza na koření. Jaké poličky na kořenky jsou právě in? A jak vlastně uchovávat koření , aby dlouho vonělo?


Tradiční součástí kuchyňské linky jsou dřevěné poličky na kořenky. U vás se budou vyjímat zejména, pokud milujete rustikální styl a vaše kuchyně je zařízena v tomto duchu. Vneste řád do kuchyně s naším stojanem na kořenky, který ji oživí, šetří místo a je sám o sobě uměleckým dílem! Naměřte si požadovanou délku poličky na kořenky. Koření od Antonína - Legenda mezi kořením.


Kesper polička na koření s držákem na kuchyňské ubrousky. A skladování koření velká otázka. My vám na ni nabízíme odpověď.


Nejlépe se koření uskladňuje v přehledných kořenkách, které se skvěle vyjímají na poličkách.

Vyberte si u nás ty nejhezčí poličky na kořenky pod kuchyňskou linku a nebudete litovat. Toužíte po poličce na kořenky? Máme něco právě pro vás a to poličku z borovicového dřeva, která je nyní v naší nabídce.


Na zadní straně poličky jsou oka pro zavěšení na zeď. Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního skla a mají objem 1ml. Masivní bukové dřevo Všechny naše poličky na kořenky jsou vyrobeny z masivního bukového dřeva. Univerzální kuchyňská polička vyrobena z poniklované oceli s prvky bambusu.


Všechny potřebné pracovní pomocníky bude mít na jednom místě. Hodí se ideálně pro ukládání koření , bylinek, sklenic, atd. Zavěšená na zdi zajistí rychlý přístup k potřebných produktům a pomůže udržovat pořádek. Dodává se společně s hmoždinkami a šrouby, za pomocí kterých může být polička namontovaná. V dolní části se nacházejí okrajové lišty, na které můžeme pověsit kuchyňské náčiní.


Možnost přikoupení věšáků zvlášť. Kuchyňská polička na koření s obrubovými lištami.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky