středa 23. listopadu 2016

Prodam kavovar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Je krasny, vse funguje. Mirne poskrabana vanicka viz foto.


Uctenku mam, ale jiz není v zaruce. K tomu dodam veskere originalni prislusenstvi a danovy doklad se zarukou mesicu.

Osobni predani pouze Karvina! Elektro - Prodam kavovar bazar. Vybírejte z 9inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Kategorie Kávovary - bazar. Automaticky kavovar Krups zajisti pripravu vynikajici kavy s rozdilem, ktery si vychutnate, kvalitou mleti zavratnou rychlosti jako u baristy, bohatou a kremovou penou.

Na vyber mate ze kavovych receptu, ve vybave je take thermoblock, odnimatelna nadobka na vodu l, kovovy konicky mlynek se s. Prodávám kávovary repasované i nové a provádím servis kávovarů. Také nabízím náhradní díly a čistící prostředky na kávovary i výběrovou zrnkovou kávu. Tescoma paloma colore kavovar espresso jeden salek Nove - nepouzite. S navodem, bez krabicky PC 40- INFO: - prodám (bazar) - upřednostňuji osobnímu převzetí - přes den i večer Praha - Hostivař (u Jižního města) - mohu levně zaslat na vaši nejbližší pobočku zasilkovna. Auto - Prodam kavovar bazar.


Stroje - Prodam pakovy bazar. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Profesionální přístroj vhodný do kavárny,herny nebo do cukrárny. Prodám kávovar La San Marco sprint r. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Free Shipping Available. Nevhodny darek,nevyuzijeme. Dům a zahrada - Prodam kavovar bazar.


Nabízím k prodeji profi kávovar La Spaziale Smodel FRANKE bez dalších investic ,jedná se o vlajkovou loď této značky.

Kávovar prošel kompletním odvápněním a servisem. NIVONA kávovary - specializovaný eshop. DeLonghi Magnifica S Plus ECAM 22. Dáváme důraz na kvalitní servis a poradenství a veškerou svou energii věnujeme prodeji těchto automatických kávovarů.


Prodam 2x pouzity vyrobnik sodovky, znacka Drinkmate aquadream. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


Jde o plně automatický kávovar, který je vhodný do silného provozu nebo na velké akce. Stoly velmi kvalitně udělané od stolare a používané jen rok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky