středa 2. listopadu 2016

Cestovní gril

Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Podle toho, jak často hodláte cestovní gril používat, zvolte buď skládací, nebo zcela rozložitelnou konstrukci. Malý skládací gril je ideální pro cestovatele. Díky snadnému transportu si jej. CASUS GRILL – jednorázový cestovní gril.


ORIGINÁLNÍ FIREMNÍ DÁREK. Přenosný, cestovní, jednorázo. Snadno převezete váš cestovní gril všude tam, kde život je dobrodružství.

Cestovní taška pro gril NAPOLEON Travel TQ285. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Představujeme vám plynový gril Napoleon TravelQ. Tento cestovní gril s kolečky a postranními stolečky snadno složíte a vezmete s sebou prakticky kamkoliv. Víko z hliníkové slitiny.


Kompaktní plynový gril s plotýnkou v praktickém cestovním kufříku, je bez jakékoliv nutnosti skádání či sestavování, již dlouhou dobu nepostradatelným doplňkem všech párty, akcí, rybaření, kempování, ale i snadného grilování doma, záleží na Vás. Topné těleso je potaženo pevnou glazurou, odolnou proti poškození. Mezi cestovní a přenosné grily spadají především grily na dřevěné uhlí, ale najde se i cestovní plynový gril. Jedná se o model Napoleon TRAVEL Q, který snadno přenášíte v tašce. Tento skládací gril je robustní a jeho celková hmotnost je pouhých 1kg.


Všechno zboží v kategorii Akční nabídka Novinka Výprodej. Značky:Všechny značky Campingaz Lodge Napoleon. Vozík pro gril NAPOLEON PRO285. Gril se smaltovanou povrchovou úpravou je ideální ke grilování a opékání na výletech nebo dovolených.


Součásti je i taška s termoizolační kapsou a pohodlným popruhem přes rameno.

Kempingový, cestovní , plynový gril na PB kartuše. Gril pro rybáře, kempaře, turistiku, dovolenou, cestování s piezoelektrickým zapalováním. CasusGrill Czech, Vestec, Hlavní Město Praha, Czech Republic. Plynové grily, domácí gril najdete na Gril.


Cadac, Napoleon, Lucifer. Vhodná pro rychlé grilování na vaše cesty. Jednoduchým způsobem nasadíte rošt na vařič a grilujete.


Party gril je navíc velmi skladný a klidně ho můžete sbalit i jen tak do batohu a vyrazit na výlet k vodě nebo do přírody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky