středa 2. listopadu 2016

Varné desky plynové mora

Více informací o varných deskách MORA naleznete v sekci Poradna. Správný výběr varné desky do značné míry ovlivňuje kvalitu a rychlost i energetickou náročnost vaření. Nová generace varných desek MORA vám nabízí velké množství typů a designů samostatných či vestavných varných desek od plynových, indukčních či sklokeramických.


Indukční vestavné desky MORA mají až účinnost ohřevu na indukční zóně s minimálními tepelnými ztrátami. Tyto vysoce kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.

Dnešní plynové varné desky jsou výjimečným designovým doplňkem Vaší kuchyně. Můžete si vybrat z modelů obsahující nerezovou, smaltovanou, skleněnou nebo sklokeramickou desku, dále plynové varné desky různých barev, funkcí, stability mřížek a dokonce i tvaru. Některé z desek obsahují turbo nebo WOK hořáky.


Vstavané plynové varné platne Pre milovníkov plynovej klasiky má MORA pripravenú ponuku plynových varných platní s povrchom z elegantného tvrdeného skla a dvojdielnou liatinovou mriežkou. Mimo tento dizajnový skvost si môžete vybrať z plynových varných platní tiež v ďalších prevedeniach, šírkach, farbách aj typov hrán. Sklokeramické varné desky MORA nabízíme v několika provedeních, v typových řadách si můžete vybrat různé šířky, barvy desky i typ hrany. Kvalitně zpracované indukční varné desky jsou vybaveny řadou vyspělých praktických funkcí, které zvýší komfort vašeho vaření.


Samostatné varné platne ponúkame v niekoľkých prevedeniach.

V jednotlivých typových radách si môžete vybrať rôzne šírky, farby platne i typ hrán. Elektrické desky jsou vyrobeny ze sklokeramického materiálu, který zaručuje vysokou odolnost a zároveň skvělou udržovatelnost. Jejich hladký povrch je možno dokonale vyčistit vodou a neulpívají na něm tak zbytky potravin. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.


Automatické zapaľovanie, Poistka plameňa. Plynová varná deska Mora. Ačkoli některé varné plynové desky trpí na nestabilitu hořáků, model značky Mora nemá s tímto neduhem potíže. Nad hořáky je totiž umístěna dvoudílná litinová vařidlová mřížka, která každý hrnec nebo pánev udrží ve stabilitě.


Problémy nezpůsobí ani masivnější tlakové hrnce. Kvalitní varná deska na plyn by měla být navíc vybavena pojistkou proti zhasnutí plamene a pro snadnější užívání i automatickým zapalováním. Ověřeno našimi zákazníky.


Byl a to moje první objednávka a určitě ne poslední. Výhody: Rychlost dodaní byla excelentní, hned po objednání ho připravily a odeslaly. Značka Bosch Amica Whirlpool GUZZANTI Beko AEG Candy Concept Electrolux Indesit Mora Philco Siemens 6. Cena Štítek Náš tip Novinka Výprodej Zlevněné zboží Sklad.


Sklokeramické varné platne MORA ponúkame v niekoľkých prevedeniach, v typových radoch si môžete vybrať rôzne šírky, farby platne aj typy hrán.

Kvalitne spracované vybavené radom vyspelých praktických funkcií, ktoré zvýšia komfort vášho varenia. Viac informácii o varných platniach MORA nájdete v sekcii Poradňa. Většinu zboží zasíláme okamžitě.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Varné desky MORA na Alza.


Sklokeramický povrch sa nielen ľahko čistí, ale varné dosky s týmto povrchom mávajú rozšírené varné zóny pre veľké hrnce a pekáče. Elektrická energia je vďaka tomu využitá oveľa efektívnejšie. Vzhľadom na to, že po vypnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky