pátek 11. listopadu 2016

Robot eta gratus

Svojim produktom natoľko veríme, že k robotom triedy Gratus ponúkame bezplatné predĺženie záruky o ďalších rokov nad rámec zákonnej záruky mesiacov. I díky tomu jsou již několik let za sebou oceněny jako - nejprodávanější roboty v České republice. Design kuchyňských robotů ETA je natolik povedený, že je bude nejen radost používat, ale i vystavit na lince, kde se jimi můžete obdivně kochat. Jednoznačným bestsellerem je kuchyňský robot ETA Gratus , a to zcela právem.


Po doplnění tím správným příslušenstvím z něj uděláte kouzelného džina, který vám splní. Svým produktům natolik věříme, že k robotům třídy Gratus nabízíme bezplatné prodloužení záruky o dalších let nad rámec zákonné lhůty měsíců.

Protože pomocníků při vaření a pečení není nikdy dost, přinášíme vám kuchyňský robot ETA Gratus Vital II, který je ještě výkonnější a šikovnější než jeho předchůdce. Navíc disponuje plynulou regulací otáček pro volitelnou rychlost a intenzitu zpracování surovin. Popis: Pomocník, který v kuchyni nezahálí. Při práci v kuchyni se vždy hodí šikovná posila, na kterou se můžete kdykoliv spolehnout. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Až různých kombinací příslušenství, se kterými uděláte, na co si jen vzpomenete. Elektrický pečící hrnec ETA Pečenka. Kuchyňský robot ETA Gratus MAX.


Stolní mixér ETA Vital Blend.

Rychlovarná konvice ETA Luna bílá. Množství nástavců, kráječů či hnětacích háků, vysoký výkon a tichý chod – to vše je předností kuchyňského robotu ETA Gratus. Připravte si doma nejrůznější dortové. Môžete s ním vymiesiť cesto, šľahať, miešať, mixovať, strúhať aj krájať.


Nad tehdejším průměrem l se drží také objem mísy robotu, která pojme až l. Dizajn kuchynských robotov ETA je natoľko vydarený, že ich bude nielen radosť používať, ale aj vystaviť na kuchynskej linke, kde sa nimi môžete obdivne kochať. Po doplnení tým správnym príslušenstvom z neho urobíte kúzelného džina, ktorý vám. Veľkou výhodou je, že v kuchynskom robote ETA Gratus dokážete pripraviť skoro všetko. Súčasťou robota je kvalitná nerezová misa s kapacitou l, kde môžete urobiť cesto až z kg múky. Robot je vybavený silným motorom so stabilizátorom otáčok, takže vydrží.


Sendvičovač ETA Sorento. Nadprůměrný má i objem mísy, l postačí i domácnosti o více než čtyřech členech. Mísa je vyrobená z nerezu, který patří díky svým vlastnostem mezi nejoblíbenější materiály. Každou hospodyňku jednou za čas napadne, jestli by všechno to míchání, hnětení a mixování nešlo nějak elegantně zjednodušit. Máme pro vás skvělou zprávu - to víte, že šlo!


Objemný, výkonný a spolehlivý, tak bychom mohli shrnout kuchyňský robot značky ETA. Jeho drobnou slabinou je absence některých funkcí, například odšťavňování, mnoho uživatelů je ovšem jistě rádo oželí. Tento nedostatek robot kompenzuje zejména vysokým příkonem.


Silný motor, celokovové vyhotovenie vrátane prevodov, planetárny systém otáčania, tichý cho bezpečnostný systém výkyvného ramena, ktorý bráni nežiaducemu spusteniu, rokov záruka na motor – to je len niekoľko z mnohých výhod.

Eta Gratus je najvyšším modelom radu značky Eta. Spracovanie širokého sortimentu potravín na jemnú konzistenciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky