úterý 29. listopadu 2016

Štípací sekera fiskars

Vážení zákazníci, na základě doporučení vlády ČR a na žádost našich přepravců vzhledem k šíření viru COVID-jsme nuceni u některých druhů přepravy zakázat způsob platby dobírkou. Speciální geometrie ostří a povrchová úprava čepele je doplněná lehkým robustním topůrkem s dokonalým vyvážením. Vyberte si tu správnou sekeru podle úkolu, který Vás čeká. Jedná se o menší sekeru ideální ke štípání malých špalků nebo sekání větví.


Je vybavena speciální povrchovou úpravou čepele, lehkým topůrkem a perfektním vyvážením.

Díky 3D povrchu se snadno drží a neklouže z ruky. Konvexní profil čepele má za důsledek to, že je sekera méně náchylná k vyštípnutí. Fiskars je perfektním společníkem při štípání dřeva. Xvhodná na štípání třísek či někam na trempování, Xje střední.


Díky své unikátní konstrukci vám ušetří nejen mnoho sil, ale je možno s ní pracovat po dlouhou dobu bez zbytečné únavy zad a paží. Kde nestačí sekera , zaberou štípací klíny. V tomto testu si vzal redaktor časopisu Rodinný dům „na paškál“ klíny dánské společnosti Fiskars.


Jak testování probíhalo a dopadlo.

Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a je tak výborným pomocníkem na zahradě při přípravě dřeva. This feature is not available right now. Please try again later. Free Shipping Available.


Fill Your Cart With Color today! Tato univerzální sekera se skvěle hodí pro štípání menších i větších špalků, ideálně pro střední špalky s průměrem - cm. Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Skvělé všestranné sekera model pro malé i. Umožňuje tak efektivní a síly šetřící sekání a štípání. Velké bezpečnosti je dosaženo díky neoddělitelnému spojení hlavy sekery a násady a také patentované 3D rukojeti se. We help you find the right equipment, first time, every time.


Sewing scissors from Sew Essential. Liší se délkou, kdy kratší jsou určeny pro práci s malými až středními poleny. Tím je dosaženo větší energie při štípání, jež je dlouhodobě zapotřebí při štípání velkých špalků. Sekera Xse dodává spolu s plastovým pouzdrem, pro bezpečné skladování a přenášení nářadí.


Zahrada Bazény, vířivky a jezírka Bazény Přípravky pro bazény a jezírka Příslušenství k bazénům.

Tato bezvadná a velmi oblíbená sekera h. Prvotřídní služby a doprava ZDARMA! Další slevy zahradního nářadí na Kupi. Kompletní informace o produktech značky FISKARS - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Topůrko je z materiálu FibreComp, vyztužené skelnými vlákny - pevné a trvanlivé. Snadno se ovládá a lehce se s ní štípá.


Při rychlém jednání možná sleva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky